JOE GOMEZ  Bloggeren roser sidebackenes innsats mot Manchester United.

Godt nok?

Mot Manchester United holdt vi endelig buret rent. Bare så synd det var i begge ender!

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Kampen mot fienden fra øst ble som vanlig hauset voldsomt opp. Jeg synes det ble et lite antiklimaks, men med et noe positivt fortegn. Jeg sitter med en følelse av at hvis United virkelig ville vinne denne kampen, så hadde vi nok slitt mer med å holde nullen. Å friskmelde forsvaret etter denne kampen vil være galskap. Et utrolig feigt og godt organisert United-lag bidro med "nada" framover. Ikke på grunn av at vi var så fryktelig gode og spilte motstanderen ut av stil, men fordi Mourinho er en slu og lur rev! Fornøyd med et poeng? Ja, da er det bare å legge seg lavt og sørge for at motstanderen ikke kommer til altfor mange sjanser!

Savnet av Mané var stort. Savnet av en spiller som kan gjøre det "umulige" og kanskje få ballen i mål. Vi har altfor få slike. For få, eller, ingen spillere som er målgarantister. Jeg er sikker på at vi kunne spilt i tre - fire timer mot dette United-laget uten å score! Legg til 50 cornere! Vi får "aldri" mål på disse heller!

Ros til forsvaret

Selv om noen brikker fremdeles ikke er på plass, skal vi ikke glemme noe av det som er positivt bak hos de som vanligvis får mye pepper. Backene våre var gode i går, selv om de i store deler av kampen ikke ble satt under så enormt stort press. Moro å se at Matip kommer på noen sugende løp og forsøk langt oppe på Uniteds banehalvdel! Dessuten vinner Lovren mange hodedueller og er bedre (og sikrere) bak der enn jeg har sett på lenge! 

Vi er på mange måter inne i en liten skjebneuke nå. En viktig bortekamp mot Maribor på tirsdag må vinnes. Til helga møter vi en av våre argeste konkurrenter til topp 4. Siden to poeng røk nå, bør vi ta med alle poengene tilbake fra London. Tottenham sin spillestil passer vanligvis godt til oss, og med et Tottenham som spiller på en ny bane, tror jeg faktisk det kan skje!

Men at vi holder nullen igjen er vel som å tro på et lite mirakel? Egentlig så gir jeg blaffen i det, så lenge vi bare scorer flere enn motstanderen!

Med seier i de to neste kampene, vil jeg kunne si at dette er "godt nok" og at Klopp og Liverpool kan gå med hevet hode! Jeg håper savnet av en målgarantist kan gjøres til skamme. Da må Salah gjøre annet enn bare å skape noe på banen. Da må våre brasilianere ikke pakkes inn i et effektivt forsvar, men få komme til skudd og gode dødballer. Her tenker jeg ikke på cornere...

Del

Manchester United

18.10.2017 12:57

Man Utd twitterkonto fikk svingdøra i trynet

17.10.2017 14:23

Mourinho dreper fotballen

Fotball er underholdning. Det er en pause fra hverdagen. Oppturer. Sorg. Glede.

15.10.2017 11:18

Dette skriver avisene:«Mourinho parkerte bussen»

Jose Mourinhos defensive tilnærming til oppgjøret på Anfield var et bevis på Liverpools fremgang, mener engelske aviser.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.01.2018 kl 13:21

– Jeg har jobbet hardt for denne muligheten

Loris Karius om sjansen han nå har fått, forholdet til Simon Mignolet og Jürgen Klopp.

+
20.01.2018 kl 11:35

Grunnene til at Flanagan ikke fikk sparken

Liverpool-ledelsen holdt en lang debatt om saken, og det var nær at avgjørelsen ble en annen.

+
20.01.2018 kl 10:33

Gikk ned 60.000 pund i uka for å bli Liverpool-spiller

Etter en vanskelig start har Alex Oxlade-Chamberlain begynt å spille seg inn i folks hjerter.

+
20.01.2018 kl 08:49

Klopp forklarer valget av Karius som førstekeeper

Utfordringen til Karius fra Jürgen Klopp er klar: «Bevis at Liverpool ikke trenger en ny førstekeeper»

+