I en blindgate!

Det er ingen tvil om at Liverpool sliter. Vi skriver bare begynnelsen av oktober, men mangelen på viktige investeringer i sommer er synlige uke etter uke, kamp etter kamp. Liverpool går på "repeat"!

1. okt 2017 kl 22.57Sigve Hornnes

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

De største pessimistene kan vise seg å få rett når sesongen nå virkelig drar seg til med store kamper i liga og cup. Pessimistene som mener at stallen ikke er god nok til å å hamle opp med de beste. Eller de nest beste for den saks skyld. Jeg gidder ikke hive meg på hylekoret riktig enda, men jeg er redd det vil bli stort hvis ikke denne negative trenden snur snart.

Som vanlig hadde jeg store forhåpninger til en ny sesong, men må innrømme at jeg innerst inne følte at vi ikke var helt klare enda. En back fra Hull, ingen midtstopper og en langtidsskadet Clyne gjorde noe med optimismen. Et forstyrrende element med en "skadet" Coutinho var også et slag i trynet for å si det mildt. Joda, Salah kom, og har gjort en manns jobb. Bare synd han trenger så uhorvelig med sjanser før han får ballen i mål! Jeg drømte innerst inne om en ny, god spiss av ypperste kvalitet som scorer 20+, selv om dette ønsket aldri ser ut til å bli oppfylt med Klopp ved roret.

I løpet av Klopps tid ved roret har det blitt mye "nesten". Det gjelder sågar finaler og viktige kamper. Slik er også denne høsten. Bare "nesten". Oppturen var at vi greide den forgjettede fjerdeplassen med et nødskrik forrige sesong. Var selv på siste kampen og fikk kjenne på atmosfæren i Liverpool når vi endelig skulle spise kirsebær med de store igjen. Tenk hvilke spillere som nå skulle komme! Eierne skulle bruke penger, masse penger på nye gode spillere! Dette ble også bare "nesten". Pengene og den eller de spillerne vi virkelig trengte, uteble. Eller kommer ikke før neste år. Dette passer sannelig godt sammen med den gamle frasen vi supportere etter hvert har blitt så gode til å fortelle oss selv år etter år, og som andre lags supportere etter hvert har begynt å håne oss med. Neste år da....

Foreløpig kan vi ikke gjøre noen ting med "de som aldri kom". Klopp har ansvaret for å snu den negative trenden hans lag og spillere er inne i med altfor mange baklengs og sløste sjanser. Så vil bare tiden vise om han er riktig mann til å få Liverpool på høyde med de store igjen. Eller om det faktisk er spillerne som ikke er gode nok? Det er ingen krise enda, men det bare så forbasket frustrerende å eventuelt være hektet av de beste før vi skriver november! Så forbasket irriterende å vite at vi alltid slipper inn "billige" mål uansett motstander. Så forbasket irriterende å vite at pauser med landslaget sjeldent gjør noe godt med Liverpool. Når laget igjen samles på Melwood venter Manchester United hjemme og Tottenham borte ispedd en kamp mot Maribor. Kanskje Klopp og Liverpool greier å slå av "repeat knappen" og starter sesongen nå som det VIRKELIG betyr noe å vinne, slik at vi slipper en ny "nestensesong"?

For helsa si skyld håper jeg det! Det tar virkelig på å være rød supporter!