Sim-salah-bim

Etter Spurs kampen var det lett å ty til krass kritikk av de røde. Etter siste ukes kamper, som ble avsluttet med en komfortabel utklassing av West Ham United, er det ditto enkelt å rose det samme mannskapet.

6. nov 2017 kl 13.03Bjørn Kittelsen

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Den riktige analysen ligger nok mellom disse ytterpunktene.

Det er liten grunn til å tro at vi vil unngå smertefulle tap i den nærmeste fremtid. Det er ikke mulig å trylle for Klopp. Keeperen og forsvaret vårt er usikre faktorer. Jeg synes likevel at Alberto Moreno fortjener skryt for sitt spill i år. Han har riktignok blitt «hjulpet» litt av at de andre i forsvaret har stjålet de negative overskriftene. Personlig mener jeg at både Mignolet, Lovren, Klavan og Gomez ikke holder mål på det øverste nivået.

Det er også all grunn til å forvente en rekke oppturer i den nærmeste fremtid. Vår offensive styrke er udiskutabel. Jeg har tidligere ment at vi mangler en toppscorer, men der har Salah lyst til å ha et ord med i laget. For en spiller! Når både Mane, Lallana og Coutinho for alvor er friskmeldt da kan vi forvente litt av hvert!

Det skumles litt i kulissene at Can forsvinner. Kan det tenkes at Emre har innsett at Naby Keita betyr en plass sportsstolene for hans vedkommende? Har frisk i minne at Xabi Alonso forsvant når det var snakk om Gareth Barry for noen år siden.

Vi er på femteplass i skrivende stund. Hvis vi kan styrke forsvaret noe, samtidig med friskmeldte angripere, kan vi nå høyere opp. Marginene er små, men de små detaljene er utrolig viktige.

En ting er sikkert! Vi er kommet tilbake etter en smell. Vi har fått tilbake troen. Klopp kan tydeligvis trylle allikevel, «sim-salah-bim»!