KAN ET TRIKS ELLER TO  Mohamed Salah viste seg nok en gang å være et ess i ermet for Jürgen Klopp.

Sim-salah-bim

Etter Spurs kampen var det lett å ty til krass kritikk av de røde. Etter siste ukes kamper, som ble avsluttet med en komfortabel utklassing av West Ham United, er det ditto enkelt å rose det samme mannskapet.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Den riktige analysen ligger nok mellom disse ytterpunktene.

Det er liten grunn til å tro at vi vil unngå smertefulle tap i den nærmeste fremtid. Det er ikke mulig å trylle for Klopp. Keeperen og forsvaret vårt er usikre faktorer. Jeg synes likevel at Alberto Moreno fortjener skryt for sitt spill i år. Han har riktignok blitt «hjulpet» litt av at de andre i forsvaret har stjålet de negative overskriftene. Personlig mener jeg at både Mignolet, Lovren, Klavan og Gomez ikke holder mål på det øverste nivået.

Det er også all grunn til å forvente en rekke oppturer i den nærmeste fremtid. Vår offensive styrke er udiskutabel. Jeg har tidligere ment at vi mangler en toppscorer, men der har Salah lyst til å ha et ord med i laget. For en spiller! Når både Mane, Lallana og Coutinho for alvor er friskmeldt da kan vi forvente litt av hvert!

Det skumles litt i kulissene at Can forsvinner. Kan det tenkes at Emre har innsett at Naby Keita betyr en plass sportsstolene for hans vedkommende? Har frisk i minne at Xabi Alonso forsvant når det var snakk om Gareth Barry for noen år siden.

Vi er på femteplass i skrivende stund. Hvis vi kan styrke forsvaret noe, samtidig med friskmeldte angripere, kan vi nå høyere opp. Marginene er små, men de små detaljene er utrolig viktige.

En ting er sikkert! Vi er kommet tilbake etter en smell. Vi har fått tilbake troen. Klopp kan tydeligvis trylle allikevel, «sim-salah-bim»!

Del

West Ham United

04.01.2018 22:55

Tottenham avga poeng

19.12.2017 23:16

West Ham-kampen går planlagt helg

18.12.2017 19:23

Kan få to kamper for filming

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.02.2018 kl 23:09

Vil tilby Mané og Firmino nye kontrakter

Liverpool vil starte samtaler med angrepsduo.

+
18.02.2018 kl 18:38

– Kritikken mot Moreno er urettferdig

Jürgen Klopp snakker ut om sine to venstrebacker.

+
18.02.2018 kl 17:35

Har du kontroll på Liverpools tidligere spillere?

Hvor er de nå?

+
18.02.2018 kl 12:38

Prøver å lære fra Roberto Firmino

Danny Ings fikk oppfylt drømmen om å spille i Champions League.

+