Et storlag er på gang!

Vi kan igjen nyte en glimrende kamp av de røde.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi kan fråtse i superlativer. Coutinho er magisk. Salah er ustoppelig. Flotte mål. Glimrende kombinasjonsspill. Tempo. Gegenpress. Vi skal selvsagt nyte øyeblikket. Vi har et storlag på gang!

Men, foreløpig er vi best når det ikke gjelder! Det er nok en sannhet med visse modifikasjoner, men undertegnede kan ikke la være å tenke på kampene mot Chelsea og Everton på hjemmebane. Og den kommende kampen mot Arsenal til uken. Vi er blitt mye bedre til å håndtere lagene i den nedre halvdelen av tabellen. Nå trenger vi en seier i en kamp som virkelig teller!

Vi er litt som håndballjentene. Vi feier over svakere lag. Når de gode lagene nøytraliserer våre sterkeste våpen går det i stå. Vi har et utrolig angrep når vi møter spillende lag som gir oss litt rom. Vi har et lag, et kollektiv, som skaper mål og sjanser med fart og bevegelse i kombinasjon med brasiliansk fotballkunst.

Vi er litt som håndballjentene.Bjørn Kittelsen

De gode lagene gir oss ikke denne fordelen. Rommene tettes igjen. Farten og bevegelsen blir borte. Og vi blir statiske. Vi har sett det mange ganger i år. Da blir savnet av en målfarlig midtbane og skudd fra distanse en mangelvare. Eller hva med noen målfarlige hodespillere på de utallige cornere vi får?

Jeg føler meg overbevist om at dagens Liverpool er det laget på fotballøya med det største potensialet. Er vi heldige (eller dyktige) får vi noen få forsterkninger på de rette plassene. Da vinner vi Premier League for første gang i dette årtusen!