En matchvinner

I våre beste perioder spiller vi flott angrepsfotball. Hurtige kombinasjoner og mange tekniske finesser varmer en gammel supporter.

30. jun 2017 kl 18.10Bjørn Kittelsen

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

En rask scoring av Lallana bringer frem superlativer fra øverste hylle. Enda flere gode kombinasjoner rett etter scoringen får meg til å tenke at dette er årsbeste. Så faller intensiteten, og jeg får litt flashback til forrige lørdag, og jeg får den spesielle følelsen av at østkantfolket fra London kan score. Og det gjør de. Ikke en gang, men to. Jeg skal ikke dvele ved målene til The Hammers, men konstatere at utligningen burde Loris tatt og mål nummer to var flaks i forspillet til scoringen.

I pausen satt jeg å tenkte på at neste omgang blir en lidelse i tålmodighet i påvente av en utligning. Den kom før jeg hadde begynt å lide. Resten av andre omgang gjorde Klopps menn alt unntatt å score.

I to kamper på rad har vi nå etter alle målbare parametere vært et klart bedre fotballag enn våre motstandere, men vi har sluppet inn seks mål! Det er nesten utrolig. Våre ærede motstandere har scoret på nesten alle sjanser de har fått. Tilfeldig? Tja. Vi angriper med mye folk. Så lenge intensiteten holdes på toppnivå er vi svært gode. Når vi må puste litt virker vi plutselig veldig sårbare. Den defensive strukturen er vår akilleshæl. Våre motstandere er kyniske og utnytter fort at vi slipper oss ned noen hakk.

Vi har heller ikke den nødvendige lille flaksen. Skuddet til Henderson. Flere ganger nesten for Wijnaldum. At Clyne skal score anser jeg dog som umulig. Han har mange strålende egenskaper, men ikke målteft. Lurer på om han og Lucas er omgangsvenner. Mange røde kan score, men ingen gjør det ofte.

Skader er åpenbare problemer for oss. Når vi ser på dagens reservebenk og det faktum at ingen bytter ble foretatt utover i andre omgang, så er det for tynt i rekkene.

Vi har et veldig spennende lag på gang. Utviklingen er utvilsomt i positiv retning. Vi mangler så lite, men allikevel så mye. En matchvinner i øverste klasse i begge ender av banen!