Gode mot de gode!

Liverpool er gode mot de gode. Historien gjentok seg mot Chelsea. Derfor er jeg spent, svært spent på de neste to ukene!

30. jun 2017 kl 17.23Sigve Hornnes

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Nå venter Derby, Hull og Swansea. Kamper som det burde vært lett å spå utfallet av, og hvor ingenting annet enn seier er godt nok. Men vår akilleshæl er på papiret svakere lag, og den negative historien gjentar seg mer enn gjerne mot nevnte type lag. Når finner Klopp nøkkelen til å ta full pott mot "de nest beste"?

Er det mangelen på en plan B? Er det spillestilen/spillerne som ikke passer til å spille denne type kamper? Jeg vet ikke, men det er noe merkelig med Liverpool og Klopp. Jeg er høyt oppe nå etter fredagens resultat, og det er god grunn til være fornøyd. Jeg er ikke pessimist av natur, men likevel finner jeg liksom ikke helt roen før disse kampene. Vi har enda ikke spilt 90 minutter med god fotball, men det er noe jeg heller ikke forventer i kamper som mot Chelsea, Tottenham eller Arsenal! Mot Burnley var vi heller ikke så veldig svake, men greide ikke å bryte ned "to forsvarsfirere" i det hele tatt i løpet av 90 minutter. Det hjelper ikke å holde på ballen i over 80% av tida når det ikke blir mål ut av det!

Det hjelper ikke å holde på ballen i over 80% av tida når det ikke blir mål ut av det!Sigve Hornnes

Seieren på fredag var svært viktig med tanke på å følge toppen i Premier League. Alle lagene rundt oss vant lørdagens kamper mot "svakere" motstand, og det er så jevnt i toppen at hvert tapte poeng betyr at vi fort blir hengende etter. Derfor blir de neste kampene særs viktige for Klopp og co! Jeg hadde ikke drømt om nærmest full pott mot topp tre fra forrige sesong i tillegg til tre poeng på brua! Jeg vet utmerket godt at det enda er veldig tidlig i sesongen, men alle tapte poeng blir ikke med i sluttsummen i mai. Jeg vet også at det ikke kan bli for mange tap, kanskje så få som 6-7 hvis det skal bli topp 4......For det er vel så høyt vi sikter nå som vi vet at god motstand virkelig trigger oss og gjør oss gode?

Klopp har fått til mye, veldig mye! Spillere som ble kjøpt av Rodgers som for eksempel Lovren og Lallana ble til tider stemplet som flopper av mange. Matip var et "røverkjøp" og Milner er omskolert til en god venstreback! Mignolet er blitt bedre og bedre, og gir ikke automatisk sin plass til Karius! Mye av stallfyllet er borte vekk, og vi har en "andre 11'er" som er bedre enn på mange, mange år, selv om flere av disse spillerne enda er noe rustne så tidlig i sesongen.

Jeg har troa på at framtida er rød med Klopp ved roret.Sigve Hornnes

Jeg har troa på at framtida er rød med Klopp ved roret. Nå gjelder det bare å også slå de nest beste gjennom en lang sesong. Oppgaven er tøff, men ikke umulig. Klopp har som sagt fått til så mye annet det året han nå har vært i klubben, så hvorfor skulle han ikke greie dette? Får han spillerne til å blø for drakta og løpe ræva av seg i hver kamp, tror jeg vi kan få mye å juble for i mai. Men som sagt, jeg både gleder og gruer meg. Det er vel kanskje bare slik det skal være?

Har du innspill til journalisten?