Herlig seier med komiske aspekter

En herlig morgen for alle røde!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Hvem sa at stemningen på engelske baner er nedadgående? Everton skal ha skryt for at de til tider kjørte Liverpool den første halvtimen, men derfra og ut var det rett og slett kvalitetsforskjell. Det er også med glede jeg konstaterer at de røde virket bedre trent. Etter å ha blitt feid ned av Barkley, reiser kaptein Henderson seg opp igjen og fullfører kampen. Manè & co får mer og mer plass, og til slutt skal Everton faktisk være glade for at de slapp unna med ett baklengs.

To ting ble nesten komisk: Den rutinerte dommeren Mike Dean presterer å stå fem meter unna og gi Barkley gult kort for grisetaklingen på Henderson. Assistentdommer og fjerdedommer har også orkesterplass til overfallet. Barkley spiller videre, og seinere i kampen sparker han bort ballen etter at det er blåst. Heller ikke dette blir han tatt for. Fantastisk! Her bør både spiller og dommere få karantene i ettertid, men det skjer nok ikke siden Dean "så" situasjonen, og straffet den med gult kort. På toppen av det hele presterer Koeman å si at han er misfornøyd med dommeren!

Liverpool er fortsatt på andreplass. Dette kan bli en fantastisk jul!