Kall en spade for en spade!

Kampen mot Sunderland kan tas på innpust, men dagens prestasjon mot Plymouth var helt hinsides.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det er en av de pinligste forestillinger jeg har sett av de røde. Det virket som om spillerne var helt umotiverte. Et forferdelig lavt tempo. Spilling på kryss og tvers. Dårlige dødballer. Dårlige frispark. FA-cupen er kjent for fart, energisk fotball og høy intensitet. Vi så ingenting av disse elementene.

Vi får så en forklaring i etterkant fra Klopp om at vi manglet tålmodighet og finjustering. I dag vil jeg si at dette er en syltynn bortforklaring.

Når manager og publikum har vidt forskjellig syn på samme kamp er det grunn til uro. Jeg ble derfor svært overrasket over Klopps bortforklaringer etter kampen. For meg var det i hvert fall ikke stikkordene tålmodighet og finjustering som kunne forandret kampen.

Vi manglet både energi, fart og bevegelse. Flere av spillerne var direkte dårlige idag.

Jeg synes hele staben og spillerne heller skulle si unnskyld til supportere over hele verden for en pinlig forestilling.

Vi forlanger ikke seier hver gang, men vi forlanger energi, topp innsats og motiverte spillere i alle kamper som spilles på Anfield. Jeg godtar en dårlig dag på jobben. Det har alle, men vi skal kalle en spade en spade.

Del

Blogg

23.10.2017 15:09

På liv og død

Du slår ikke når noen ligger nede heter det, men det gjør jeg nå. Vi ligger virkelig nede for telling.

18.09.2017 16:27

Er det verdt det?

17.09.2017 14:15

Er vi for kravstore?

For andre gang på en uke taper vi poeng mot lag vi tok full pott mot på tilsvarende baner forrige sesong. Kommentarene og skriveriene hagler i media og på ulike fora.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.02.2018 kl 22:58

Scoringsbonanza i Champions League

En ny runde med kamper i Mesterligaen er spilt, og Liverpool scorer bokstavelig talt høyt på flere statistikker.

+
21.02.2018 kl 19:24

Uttalelse fra Roberto Firmino

Liverpools nr. 9 har respondert etter FA nå har tatt sin avgjørelse angående de beskyldningene som ble rettet mot ham.

+
21.02.2018 kl 18:40

Ingen anklage mot Firmino

Det vil ikke bli noe etterspill etter at Mason Holgate hos Everton anklaget Roberto Firmino for diskrimenerende uttalelser.

+
21.02.2018 kl 18:16

Slik spilte elevene til Stevie G

Liverpool U19 fikk en opptur etter flere svake resultater for Liverpools aldersbestemte lag i det siste, da de beseiret Manchester U i hva som tilsvarer

+