Barnsley:Kent og Armstrong - duo det lukter krutt av

I Barnsley er de i skyene etter nok en stor triumf i the Championship med 0-4 borte mot Wolves, der Ryan Kent enda en gang var involvert.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Han skal ha gjort en god figur og lånesoldaten fikk etter sigende stående applaus da han ble byttet ut med rundt 10 minutter igjen av kampen:

“It’s just like watching Brazil”, sang fansen euforisk og faktisk opplyser Barnsley’s twitterkonto om at klubben for øyeblikket er den mestscorende i det engelske ligasystemet med 18 mål på 7 kamper! Den nyopprykkede klubben biter knallhardt fra seg i starten av sesongen og har 5 seiere og 2 tap per dags dato.

Skjebnen er en pussig ting, og Ryan Kent og Newcastle’s unge spisstalent Adam Armstrong har blitt gjenforent på utlån i Barnsley etter å ha vært mye av drivkraften bak Coventry’s knallåpning i League 1 forrige sesong. Som kjent for mange kollapset Coventry etter hvert bortimot totalt, og Kent sin tilbakekalling til Liverpool i januarvinduet kan sies å være en komponent som ble tellende i så måte.

Coventry-oppholdet ble en god introduksjon til ligafotball for unggutta Kent og Armstrong, der speidere fulgte nøye med på deres opptredener, og det sies at 7-8 klubber var inne i kampen om å låne Ryan Kent for i år. Om Barnsley gjorde et scoop med å få Kent inn dørene har de jammen gjort det stort med å få inn Armstrong også i tillegg! I følge transfermarkt scorte spisstalentet 20 mål på 40 kamper i League 1 i forrige sesong.

«Arma» brukte ikke lang tid på å markere seg i debuten sin for Barnsley og scoret dette fantastiske målet:

Her er det bare å sette penger på mål for Barnsley framover, for den som er av den spillende typen. Kent og Armstrong og en velkomponert stall ellers skal kunne lage trøbbel for de fleste lagene i divisjonen, og som eks-Liverpool mann Adam Hammill fornøyd konstaterer:

«Du trenger bare å se på effekten innbyttene hadde i kveld for å se hvor mye bredde vi har tilgjengelig i stallen nå. Og de nye gutta kommer inn i en flott gruppe. Dette er definitivt the beste laget jeg har vært involvert med. Det er ikke bare stallen, det er hele det tekniske apparatet og hele klubben også. Det er et slikt bra oppsett og feel-good-faktoren fra i fjor har vi tatt med oss inn i den nye sesongen. Vi må fortsette å holde på det momentumet!»

Det kommer utvilsomt både en og flere nedturer i løpet av sesongen men akkurat nå svever de på rosa skyer i Barnsley. Dette må være en kjempeopplevelse for Armstrong og Kent i forhold til å ta del i U23-kamper i deres respektive klubber. Spiller de kortene sine rett kan det bli en plattform for noe enda større neste år. Neste mulighet til å vise seg fram er hjemme på Oakwell mot Reading på søndag, og sjansene virker gode for at det blir en ny seier der.