Kostbart feilskjær!

Historien gjentar seg gang etter gang. Poengtap og tap mot lag på nederste halvdel av tabellen er blitt Liverpool og Klopps varemerke. Dette kan ikke fortsette!

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Benteke kan ha ødelagt for Klopp sine planer til sommeren. Spillere på hans ønskelista vil spille fotball med de store. Vi lokker ingen "store" til Anfield med kamper i tidligere øst - Europa. Spørsmålet om vi nå har spart oss til fant kommer garantert til å bli gjentatt hvis vi havner utenfor topp 4. Sjansen for det er stor nå!

Andre lag har skader, mange skader. Andre lag spiller kamper, mange flere enn oss. Disse vinner likevel fordi deres managere har skjønt at i England og i PL nytter det ikke med ungutter og for dårlige spillere på benken. Nevnte lag har spillere som er gode nok. Det har ikke vi! Spørsmålet om Klopp burde tatt Sakho inn i varmen tidligere denne sesongen vil også komme. Jeg er ikke så sikker på om han er så mye svakere enn Lovren? Eller Klavan? Eller Lucas.....

Jeg vet at mange var positive til de rødes serieporogram denne våren. Mange har også vært skeptiske, meg inkludert, fordi vi ikke evner å spille godt nok mot antatt svakere lag. Tallene mot disse vi møter nå var skrekkelige forrige sesong. Selv om mye kan rettes opp i løpet av de neste ukene, kan det likevel vise seg å ikke være godt nok med seire i de siste kampene. Fordi vi har rotet det til tidligere i sesongen. Mot antatt svakere motstand. 

Arsenal og Manchester United har vært utenfor topp 4 kampen en stund. Med skadefro har vi sett at disse lagene har slitt i år. Likevel venter en finale på Wembley for førstnevnte. Laget fra Manchester er heller ikke langt fra en finale som sågar gir en plass i neste års CL. Begge er med i kampen om Cl i ligaen. Hva har vi vente? Nok en trofeløs sesong og en plass utenfor topp 4 hvis ikke alle andre resultater går "vår" vei. 

Vi spiller ingen god fotballkamp mot Crystal Palace. Masse ballinnehav hjelper ikke en døyt når vi stanger og stanger uten å komme til de store målsjansene. Og Origi? Han har sannelig ikke vist mye i den røde drakta, og var hjelpesløst svak i dagens kamp. Bortsett fra en kort god periode tidlig i vinter, har han ikke overbevist meg om at han har en lysende framtid i rød drakt. Lurer på hva Klopp tenker?

Emre Can? det går ikke mange ukene mellom hver gang han er et hett diskusjontema på ulike fora. En og annen gang fordi han er god, men mest fordi han gjør noen hodeløse feil og mange svake prestasjoner i altfor mange kamper. 

Tipper Klopp er skuffet etter dagens kamp. Like skuffet som alle vi som følger de røde sesong etter sesong. Det har blitt mange sesonger i "skyggens dal" nå. Mange sesonger der vi ikke holder løpet helt ut, kommer til en finale eller sågar vinner en! Mange sesonger der vi ser våre erkefiender "alltid" vinner et eller annet, eller får tak i spillere med kvalitet vi så gjerne skulle sett i rødt. Sesonger der skader og personlige feil har blitt avgjørende for om vi faktisk vinner noe eller henger med i toppen. Tar dette aldri slutt? 

Nå håper jeg for guds skyld Liverpool lykkes i sommerens overgangsvindu. Når status gjøres opp i mai 2018 holder det ikke med nok en "nesten" sesong! Klopp og Liverpool har en formidabel oppgave foran seg, spesielt hvis CL nå ryker. Jeg nekter å tro at vi aldri vinner noe med Klopp som manager og sjef. Pengene er der. Historien, fansen og byen Liverpool også. For oss ihuga røde fans er dette siste godt nok. For spillere som skal tjene penger og vinne noe betyr det dessverre ingenting! 

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.02.2018 kl 11:32

– Det var et gunstig tidspunkt å score på

Innbytter Rafael Camacho om scoringen som sendte Liverpool U19 til kvartfinalen i UEFA Youth League.

+
22.02.2018 kl 10:14

– Dette var en lagseier

Ben Woodburn er høyt oppe etter å ha sendt Manchester United ut av UEFA Youth League.

+
22.02.2018 kl 07:35

Uheldige Wilson blir ute i flere uker

Harry Wilsons skulderskade er såpass alvorlig at han mister en rekke kamper for utlånsklubben Hull City.

+
21.02.2018 kl 23:35

Gerrard stolt av sine spillere

Steven Gerrard roste sitt unge mannskap etter seier og avansement mot Manchester United i UEFA Youth League.

+