LINKES:  Barcelona skal ønske seg Coutinho, og har nylig fått avslått et bud på £72M. Rapportene sier at de kommer til å forsøke seg på nytt.

Coutinho vs Keïta

Ingen er til salgs! Hvorfor prøver både Liverpool og Barcelona seg med bud?

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det er en spennende tid. Sommeren med overganger i hytt og pine. Spillere som kommer og spillere som går. Det siste er Barcelona som prøver seg på "vår kjæledegge". Vi har prøvd oss på Keïta, RB Leipzigs kjæledegge, uten å få napp så langt. Lurer på om deres supportere reagerer på samme måte som oss når vi er passe frekke og prøver å få kloa i deres kanskje beste spiller? Det gjør de helt sikkert!

Jeg må innrømme at jeg ikke liker tanken på at en gigantklubb som Barcelona sikler etter vår juvel. Lurer på hva eierne tenker når budet bikker milliarden? Klopp vil ikke selge. Coutinho vil ikke bort (ifølge han selv). Har vi hørt det før? Mange ganger. Money talks. 

Foreløpig har det vært relativt stille på overgangsfronten hos de røde. Solanke var tidlig klar. Salah trakk litt ut, men kom til slutt. Robertson, en for meg relativt ukjent back fra Hull, er også kommet inn portene på Melwood. 

LINKES:  Liverpool har fått avslått to bud på Keïta, der det siste var på £66M.

Alternativene 

Siden vi i lang tid har vært linket til større navn enn nevnte spillere, så forventer de fleste oss noe stort denne sommeren. Overgangsmålene våre er store, kanskje for store? Risikerer vi at "ingen" kommer, og at Klopp må gå på kompromiss med seg selv og hente andre eller tredjevalg?

Det er ikke flust med spillere der ute som kan erstatte de Klopp ønsker seg. Jeg skulle gjerne likt å vite hvilke spillere som er lenger nede på ønskelista. Jeg tror nemlig ikke de er så mange!

Risikerer vi istedet at vi igjen ender med penger på bok som tidligere fordi vi selger for mer enn vi kjøper? Moreno, Sakho m.fl venter vel på en exit uten at så veldig mye har skjedd ennå?

HENTET:  Fredag bekreftet Liverpool-signeringen av Andy Robertson. Han kostet dem £10M.

Brå vending

Jeg må innrømme at overgangsvinduet sammen med været gjorde en brå vending i dag. Det er vi som skal kjøpe, ikke selge de beste! Selvfølgelig er ingenting skjedd ennå. Det er fortsatt en liten måned til seriestart. Jeg tipper Coutinho fremdeles er på Anfield, sammen med et annet, stort, nytt navn, selv om vedkommende kanskje ikke er til salgs?

Enn så lenge er det fortsatt bare å nyte sørlandssommeren og ferien og håpe at spanjolene (og andre) holder seg langt unna våre beste spillere.  

Fortsatt god sommer alle røde!

Sigve Hornnes

Del

Philippe Coutinho

24.10.2017 12:28

Coutinho ber om bedre konsentrasjon

Philippe Coutinho nekter å gi forsvaret eneansvaret for fadesen mot Tottenham.

21.10.2017 00:06

- Vi må sørge for at Coutinho og Can ønsker å bli

Jürgen Klopp sier at Philippe Coutinho og Emre Can nå er hundre prosent til å gjøre alt for LFC denne sesongen, men at han ikke vet noe om situasjonen etter det.

20.10.2017 17:48

Coutinho og Firmino mot England 14.november

Naby Keita

25.10.2017 22:05

Tre røde på sju kamper

24.10.2017 18:40

– En av de beste jeg har jobbet med

RB Leipzig hadde ingen mulighet til å beholde Naby Keita, forteller sportsdirektør Ralf Rangnick.

19.10.2017 21:11

Naby Keita – klart best i Bundesliga

Foran spillere som Aubemeyang, Vidal og Lewandowski, Liverpools kommende midtbanespiller Naby Keita topper spillerbørsen.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.02.2018 kl 10:24

– Vi har snakket om denne kampen helt siden trekningen

Conor Masterson er opptatt av at Liverpool U19 må få en god start mot erkerivalen.

+
21.02.2018 kl 08:21

Desperat etter å få spilletid

Ben Woodburn har fått spille bare en førstelagskamp denne sesongen.

+
20.02.2018 kl 20:47

Trening med Clyne, men uten Gomez

Jürgen Klopp har en så godt som skadefri tropp å velge fra foran helgens kamp mot West Ham, og det var sol og smil på dagens økt på Melwood.

+
20.02.2018 kl 14:10

Woodburn spiller mot United i Youth League

Gode nyheter for Steven Gerrard.

+