Coutinho vs Keïta

Ingen er til salgs! Hvorfor prøver både Liverpool og Barcelona seg med bud?

22. jul 2017 kl 09.12 Sigve Hornnes

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det er en spennende tid. Sommeren med overganger i hytt og pine. Spillere som kommer og spillere som går. Det siste er Barcelona som prøver seg på "vår kjæledegge". Vi har prøvd oss på Keïta, RB Leipzigs kjæledegge, uten å få napp så langt. Lurer på om deres supportere reagerer på samme måte som oss når vi er passe frekke og prøver å få kloa i deres kanskje beste spiller? Det gjør de helt sikkert!

Jeg må innrømme at jeg ikke liker tanken på at en gigantklubb som Barcelona sikler etter vår juvel. Lurer på hva eierne tenker når budet bikker milliarden? Klopp vil ikke selge. Coutinho vil ikke bort (ifølge han selv). Har vi hørt det før? Mange ganger. Money talks.

Foreløpig har det vært relativt stille på overgangsfronten hos de røde. Solanke var tidlig klar. Salah trakk litt ut, men kom til slutt. Robertson, en for meg relativt ukjent back fra Hull, er også kommet inn portene på Melwood.

LINKES:
LINKES:  Liverpool har fått avslått to bud på Keïta, der det siste var på £66M.

Alternativene

Siden vi i lang tid har vært linket til større navn enn nevnte spillere, så forventer de fleste oss noe stort denne sommeren. Overgangsmålene våre er store, kanskje for store? Risikerer vi at "ingen" kommer, og at Klopp må gå på kompromiss med seg selv og hente andre eller tredjevalg?

Det er ikke flust med spillere der ute som kan erstatte de Klopp ønsker seg. Jeg skulle gjerne likt å vite hvilke spillere som er lenger nede på ønskelista. Jeg tror nemlig ikke de er så mange!

Risikerer vi istedet at vi igjen ender med penger på bok som tidligere fordi vi selger for mer enn vi kjøper? Moreno, Sakho m.fl venter vel på en exit uten at så veldig mye har skjedd ennå?

HENTET:
HENTET:  Fredag bekreftet Liverpool-signeringen av Andy Robertson. Han kostet dem £10M.

Brå vending

Jeg må innrømme at overgangsvinduet sammen med været gjorde en brå vending i dag. Det er vi som skal kjøpe, ikke selge de beste! Selvfølgelig er ingenting skjedd ennå. Det er fortsatt en liten måned til seriestart. Jeg tipper Coutinho fremdeles er på Anfield, sammen med et annet, stort, nytt navn, selv om vedkommende kanskje ikke er til salgs?

Enn så lenge er det fortsatt bare å nyte sørlandssommeren og ferien og håpe at spanjolene (og andre) holder seg langt unna våre beste spillere.

Fortsatt god sommer alle røde!

Sigve Hornnes

Har du innspill til journalisten?