Formsvikt eller er det mer alvorlig?

Det er vanskelig å se lyst på det etter to hårreisende svake kamper.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi er kort og godt blitt latterliggjort av to svake lag i Premier League. Det er kanskje mulig å kalle Swansea- kampen et arbeidsuhell, men da er det vanskelig å finne en passende betegnelse på WBA- kampen i går.

Etter en lang og til dels god periode deiser vi ned på bakken på brutalt vis. Tapet for WBA var av en slik karakter at man mister helt troen. Når tapet for en svak dumpekandidat skal hevnes på Anfield blir det isteden en helsvart forestilling og bråstopp i FA- cupen.

Laget henger overhode ikke sammen. Spesielt synes undertegnede at midtbanen var horribelt svak. WBA spilte seg svært enkelt gjennom vårt midtbaneledd ved flere tilfeller i første omgang. Can, Ox og Gini er veldig variable i sine prestasjoner og i går var alle svake samtidig. Et par av målene til WBA kom riktignok etter gode prestasjoner, men vi skal ikke la et svakt lag slippe til gang etter gang på vår hjemmebane!

Matip må få en pause

Matip er nødt til å ta en pause. Han virket direkte sløv og ukonsentrert. Det er nok litt for tidlig å kritisere Van Dijk og nå venter trolig et samarbeid med Lovren. Arnold var stort sett helt utenfor i går med håpløse offensive bidrag. Gomez og Robertson er nok sikre til neste kamp.

Det er også fortvilende å se Mane spille så mange svake kamper på rad. Hva er det som er galt? Ingenting fungerer for ham.

Har laget en formsvikt eller er det mye mer alvorlig? Det er ikke noe tydelig svar på dette- dessverre. Undertegnede ser et lag uten spillere i form og uten humør. Har laget virkelig klappet sammen etter salget av sin stjerne til Barca? Har spillerne mistet tillit til lederen når lagets beste spiller er borte? Vi må stille disse spørsmålene etter nok en meget svak kamp av de røde.

Hvis ikke vi får en tydelig positiv respons i neste kamp, heller jeg mot at vi har alvorlige problemer.