Huff!

Klopp var sint og frustrert både under og etter kampen. Det skjønner jeg!

23. jan 2018 kl 16.37Sigve Hornnes

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Et tap måtte komme. Det er bare så forbasket synd at det aldri passer å tape en fotballkamp! Swansea var ikke gode, Vi var bedre, men ikke gode nok. Klopp hadde utnevnt enda en ny kaptein som skulle prøve å samle laget og fortsette poengfangsten som har pågått siden oktober. Det ble en brå stopp!

Jeg stusset veldig på dette valget av kaptein. Emre Can, som nekter å skrive under en ny, forbedret kontrakt og som egentlig ønsker seg vekk, fikk æren av å bære kapteinsbindet. Ikke nok med det, han er en spiller som til tider irriterer vettet av meg med dårlige kamper og slett innsats. En spiller jeg definitivt ikke vil savne den dagen han forsvinner!

Flere slitne uttrykk ble brukt etter kampen. Dette er "typisk Liverpool" mente Clattenburg i studio. "En kollektiv svikt" mente andre. Joda. når man taper fotballkamper, så er det gjerne noe som svikter. For Liverpools del kan det like godt være "tabber" etter nok en corner som i går!

Mange spillere bør og fortjener noe pepper etter denne kampen. At vi ikke er påskrudde når dommeren setter i gang (har vi sett det før?) og leverer en elendig førsteomgang langt under pari er heller ikke noe nytt. Spesielt skuffende synes jeg det arbeidet, eller mangel på arbeid, backene legger ned. Støttepasninger, lite løp og nesten ingen innlegg er for dårlig! Wijnaldum og Chamberlain er svake på midtbanen, og blir korrekt byttet ut begge to. Mane er en skygge av seg selv. Veik og ikke venn med ballen lenger. Synd, for vi hadde virkelig trengt hans kreativitet nå som Coutinho er borte. Når ikke alle de nevnte spillerne fungerer, blir det heller ikke lett å gjøre noe for verken Firmino eller Salah.

Verden, eller Liverpool, går ikke under fordi om vi taper en fotballkamp. Tre tap i ligaen så langt denne sesongen lar seg absolutt høre! Vi er med i to cuper og slåss fremdeles om den berømmelige fjerdeplassen. På lørdag sitter jeg ringside på Anfield når de røde møter West Bromwich for avansement i FA-cupen. Da håper jeg at resultatet blir så godt at Klopp får tilbake sitt gode humør og at jeg kan juble for seier fra tribunen. Kanskje var dette tapet det som skulle til for å skjerpe og "mane" spillerne til bedre og større innsats framover? Unødvendig spør du meg. Ingen seiere kommer rekende på ei fjøl! Det vet Klopp og det vet spillerne så alt for godt. Det å møte opp "på jobben" slik flere gjorde i går etter en uke uten kamp og med kun trening i beina burde være nok til topp innsats. Når i tillegg Tottenham går på poengtap dagen før, og vi kan sikre topp 4, burde summen av alt dette vært enda en spiker i kista for Swansea en mandagskveld i Wales!

Har du innspill til journalisten?