Mer om Dubai

Jeg er 100 % enig med blogger Leif Kvaale. Dette er ikke stedet Liverpool FC skal dra på treningsleir.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

De røde fra Anfield er forbilder for så utrolig mange unge mennesker. Jeg vil minne om den aksjonen som supporterne «Kjernen» til Rosenborg satte i gang, og som førte til at Rosenborg skrinla sine planer om en treningsleir der i vinter. «Kjernen» har vist vei!

Liverpool skal ha høyere ambisjoner enn bare å vinne fotballkamper. Vi skal være bevisste på hva klubben gjør og hvem vi støtter. Dubai fremstår som et glansbilde og et ferieparadis. Bak denne polerte overflaten skjuler det seg en helt annen virkelighet.

Vi skal ikke være med å kaste glans over et sted som straffer homofile med fengsel, undertrykker kvinner og der vanlige arbeidere jobber uten rettigheter.