Om å gå foran med et godt eksempel

Det ble en flott ettermiddag på Anfield . En ny maktdemonstrasjon fra Klopps menn, og enda en motstander som rett og slett ikke klate å henge med i 90 minutter.

24. feb 2018 kl 20.03Tom Christiansen

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Jeg håper mange unge jenter og gutter fikk med seg James Milners innsats og holdning i denne kampen. Reiser seg opp to ganger etter å ha blitt feid ned, lar dommeren ordne opp. Løper videre, får en velfortjent pause og kommer utpå med ny glød i 2.omgang, tilsynelatende uthvilt. Fortsetter å takle, løpe og slå pasninger. Lykkes ikke med alt, men slutter aldri å prøve. James er aldri oppe i ansiktet på dommeren. Når han går i bakken, er det frispark, ikke juks.

Mange har forsøkt å avskrive ham, men seinest i dag var han likevel vår kaptein. James blir aldri noen Gerrard (hvem blir vel det?), men viser en tæl, vilje og innstilling som oppveier veldig mye av det han ikke har. Det er mulig at James ikke vil oppleve å vinne Premier League en gang til, men det kommer ikke til å stå på forsøket.