Medvind

Det er vanskelig å skrive om Liverpool i år. I hvert fall noe negativt! Etter å ha sett treningskamper og første ligakamp mot West Ham United er det lite for en gammel skeptiker å sette fingeren på!

15. aug 2018 kl 08.19Bjørn Kittelsen

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi har rundspilt våre motstandere til nå. Hele troppen virker i balanse og i krigshumør. Sturridge trenger bare 2- 3 minutter på banen for å score. Gullrekka leverer varene som i fjor. Keita er en sensasjon. Allison skaper ro helt bakerst. Milner spilte helt fantastisk mot West Ham United. Van Dijk er en bauta. Robertson er god. Vi har en hel haug med reserver som spinner etter å vise seg frem. Mourinho er gretten (fordi vi er virkelig gode). Pressen skryter oss opp i skyene, og Klopp leder skuta helt fortreffelig!

Kan det fortsette? Tør vi håpe på det? Vi seiler i skikkelig medvind for tiden. Når kommer motvinden og kan vi takle det også? I mine tidligere blogger har jeg ofte sammenlignet de røde med ligaens beste lag. Pekt på svakheter hos oss og styrker hos våre konkurrenter. Jeg merker at dette har snudd. Jeg sammenligner fremdeles med andre lag, men nå med de som er nest best. Vi har etter mitt syn det beste laget nå!

Javel, jeg skaffer meg fallhøyde. Sesongen er i så vidt i gang, men jeg skal jaggu glede meg over dette mannskapet nå. De underholder. De har fart. De har store profiler. De har en fantastisk stall. Og vi leder Premier League!!!