Monday night football

Finnes det noe bedre underholdning?

21. aug 2018 kl 22.29 Bjørn Kittelsen

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Karnevalstemning på tribunene. Flomlys. En god gammeldags engelsk fotballbane. To heltente lag som marsjerer ut på banen, forbi «the Crystals» - en god prestasjon bare det! Så starter en nervepirrende kamp. All honnør til Palace. Det er et meget godt lag med et fantastisk publikum.

Vi styrer første omgang. Vi noterer noen gode halvsjanser i vår favør, men tverrliggeren vibrerer trolig ennå etter kanonskuddet fra Townsend. Rett før pause tripper Salah rundt med ballen inne i boksen og store klossete Sahko feller ham. Det er forskjellen på Palace og Liverpool. Vi solgte Sahko nettopp fordi han kunne svikte i et avgjørende øyeblikk, selv om han er god i resten av kampen.

Action hele tiden

71 år gamle Roy gir laget en peptalk i pausen. Og ørnene gir oss en andre omgang som inneholder essensen av engelsk fotball. Palace kan ikke matche Liverpool i kvalitet, men innsats og dødballer er nær ved å gi tellende resultater. Her er ingen uthaling av tiden. Ingen spillere som ruller rundt 10 ganger for å drøye tiden. Innkastene tar ikke noe tid. Det er action hele tiden. Når så Liverpool kontrer inn 2-0 på overtid er det fullbrakt - for en rød tilhenger.

Jeg gir mer enn gjerne honnør til kommentatorer og gjester i studio. De er meget gode til å formidle stemningen rundt kampene. Den gamle gode hedersmannen Phil Thompson gir oss i tillegg en god porsjon scouse-dialekt og hans engasjement er forbilledlig!

Monday night football- JA TAKK!

Har du innspill til journalisten?