RIKTIG TAKTIKK?:  Jürgen Klopp sparte mange spillere i FA-cupen. Det endte med å bli utslått.

Gambler Klopp?

På et forblåst Molineux Stadium "tapte" Klopp muligheten til et trofè denne sesongen. Det er ikke første gang!

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

På en kveld preget av dårlig fotball med to svake lag, så ble det nok et tap når vi så vidt skriver 2019. Det er ingen god start på det nye året. Klopp og engelske cuper er en dårlig mix. Synd egentlig, fordi spesielt FA-cupen som avsluttes på Wembley i mai er en tradisjonsbundet turnering i fotballgale England. Et trofè som er gjevt å vinne, og som Liverpool har vunnet mange ganger.

Denne sesongen har Klopp tatt store steg med Liverpool, vel og merke i serien. I cupene har det vært så som så. Tap i samtlige bortekamper i CL som så vidt holdt til avansement, og som nevnt, tidlig exit i de nasjonale cupene er sortien her.

Tap i samtlige bortekamper i CL som så vidt holdt til avansement, og tidlig exit i de nasjonale cupene er sortien.

Det som gleder meg kanskje mest så langt denne sesongen, er den defensive tryggheten Klopp omsider har fått ordentlig tak på. Dette har vært med på å gjøre oss til reelle tittelutfordrere når vi skriver tidlig januar. Klopp har gjort det intenst spennende å følge de røde, med mulig sølvtøy i sikte noen måneder fram i tid.

Men vil Klopp lykkes denne gangen da? Lykkes med å vinne noe med Liverpool? Nesten hver sesong i klubben har han lykkes med å nå en finale, men der har det vært bom stopp. I de hjemlige cupene har det nesten alltid vært bom stopp tidlig i disse turneringene. Tilfeldig? Umulig å si, siden Klopp alltid før kampene i sistnevnte kategori uttrykker at de er viktige. At det er viktig å vinne noe. Kanskje ikke følelsen av at han nedprioriterer disse cupene er reell?

Nesten hver sesong i klubben har han lykkes med å nå en finale, men der har det vært bom stopp.
UTSLÅTT:  Liverpool- og Wolverhampton-spillerne før FA-cup kampen som endte med exit for de røde.

Nå vil de neste ukene og månedene vise om Klopp har gamblet riktig. Forsvaret som har vært så inderlig godt i de fleste kampene denne sesongen, fikk seg igjen en trøkk mot Wolves mandag kveld. Skadene florerer i de bakre rekker, og muligens må Fabinho være makker til van Dijk de neste ukene? Ingen optimal løsning, men det må fungere skal drømmen om ligagull holdes ved like. Gamblingen med å la noen av de neste og tredje beste få spille i de hjemlige cupene holdt ikke. To av de "enkleste" trofeène er utenfor rekkevidde. Jeg er en av de som mener denne sesongen vil være til dels mislykket hvis den føyer seg inn i rekken av enda en "nesten" sesong for Klopp. Han skal få bygge sitt lag i fred, men må og skal snart vinne noe! Klopp legger lista forbasket høyt når det er "kun" er ligagull og Champions League det skal kjempes om!

Om 4 måneder vil det vise seg om Klopp er en gambler som vinner noe stort. Det er bare noen få som gjør det.......

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.06.2019 kl 09:26

Det skulle ikke mye til for å starte sommerens villeste overgangsrykte

En retweet fra The Times-journalisten Paul Joyce var nok.

+
15.06.2019 kl 17:00

Mané mister åpningskampen i Afrikamesterskapet

Angriperen er suspendert.

+
15.06.2019 kl 16:44

Liverpools midtstopper var Champions Leagues hurtigste spiller

Virgil van Dijk er målt raskere enn samtlige angripere.

+
15.06.2019 kl 13:22

Hinter om at bare de største stadionene vil få finalene i fremtiden

UEFA-presidenten har fått spørsmål om billettfordelingen i finaler.

+