Mandal

Liverpool Mandal
Vi er en gjeng med Liverpoolsupportere som under CL finalen i 2007 fant ut at det måtte være grunnlag for å starte en supporterklubb for Liverpool i Mandal.

Dette gikk alvorlig bra første året da vi var så mange som 250 betalende medlemmer. Etter dette toppåret har vi i gjennomsnitt ligget rundt 170 betalende medlemmer og det er vi veldig godt fornøyd med.

Vår intensjon med klubben var å skape en møteplass for ALLE røde i alle aldre som kunne komme sammen for å se våre kjære røde helter fra Anfield.

Vi kan også kontaktes hvis man planlegger en tur til Liverpool for å se kamp. Vi har opparbeidet oss gode kontakter og vi hjelper gjerne medlemmer som planlegger en fotballreise.

Av aktiviteter ellers satser vi mye på legendebesøk, som viser seg er en suksess hver eneste gang.

Facbookside: Liverpool supporterklubb Mandal.

Klubbhuset
Klubbhuset har fra starten av vært i 2. etg hos Expert i Øvrebyen. Sommeren 2013 flyttet vi inn i nye lokaler rett ved siden av restaurant Hr Redaktør i "Bondeheimsgården" eller der hvor Skysstasjonen tidligere lå. (de samme lokalene)

Vi ser alle "våre" kamper her og vi viser alt på "storskjerm" (fra prosjektor rett på veggen) som er hele veggen. Lokalet åpner alltid i god tid før avspark. Her kan man treffe likesinnede og se og diskutere kampene.

I tillegg har vi et kiosksalg hvor vi selger brus, sjokolade, chips osv. Man kan også benytte Hr Redaktør hvis man ønsker å bestille fra restauranten til faste lavpriser.

Kontaktpersoner
Trond Johnsen, formann i klubben (siden starten i 2007), tlf 918 18 322 Geir E. Larsen, sekretær i klubben, tlf 928 10 207 eller [email protected]

4514 Mandal