Meymaneh

Stiftet:18. februar 2010 i Eagels Nest, baren i Meymaneh Camp, Afghanistan.

En gjeng med ihuga supportere, trosser både venner og fiender i Afghanistan for å oppleve favorittklubben på indisk satellitt-tv. Dessverre er det også en krig pågående her, så det er ikke alltid like lett å samle hele supporterklubben. Men oppmøtet er, på tross av tidsforskjell på opptil 3,5 timer (noe som gjør at mange kamper ikke er over før halv 3 på natta) helt på høyde med en mandagskamp på Goodison Park.

Møtested:Her er utvalget usedvanlig dårlig; foruten stiftelsesstedet, Eagels Nest, er eneste alternativ Ugradert PC'en på kontoret til Øyvind. Denne benyttes når kamper vises på kanaler som ikke er en del av satellitt-pakken.

Styre:

Chief Executive - Morten

Deputy Commander - Øyvind

Chief Scout (PR - Personnel Recruiting) - Oddbjørn

Chief of Staff - Pål

Medlemsmasse: Vil være veldig skiftende, da kontingentene her nede er på 6 måneder og derfor vil nytt personell ta over stafett-pinnen hvert halve år. Dette vil selvsagt påvirke kontinuiteten, men selvsagt ikke kvaliteten. Sittende styres viktigste oppgave vil til enhver tid være å rekruttere neste kontingents supporterklubb.

Vi håper at offentliggjøringen av supporterklubben vil spre det glade budskap om at det finnes et miljø av rett-troende (fotballmessig) i Meymaneh og at dette vil lette rekrutteringen foran neste sesong.


Opptakskrav: Medlemskap er selvsagt 100% gratis, men et rødt hjerte og The Spirit of Shankley er et must, særlig i perioder da andre lag vikarierer som Europas beste lag.

Walk on!

Meymaneh