RedHeads Hamar

Det måtte, utrolig nok, en nordlending til for å få samlet de røde hordene på Hedmarken. Eirik Hovland hadde nok gått og ruget lenge på ideen før den endelig ble satt ut i live høsten 2006. Han fikk raskt med seg tre hardbarkete innlandssupportere og etter noen kjappe møter ble RedHeds en realitet syvende september samme år.

Møt opp på O'Learys
Vi har i løpet av tiden som har gått vokst til over 250 medlemmer med smått og stort, har arrangert fellestur til Mekka og hatt mange flotte fotballopplevelser sammen. Eirik har etter hvert gått til andre oppgaver men RedHeds vokser større og større.

Fra 2017 har O'Learys vært vårt stamsted. Der samles vi til alle Liverpoolkamper og har godt tilbud på både mat og drikke. RedHeds-medlemmer vil ved fremvisning av medlemskort få visse medlemsfordeler.

Medlemskap
Medlemskap koster kr 150,- for voksne og kr 50,- for barn og inkluderer medlemskort samt fordelaktige priser på Pizzanini i forbindelse med kamper og på supporterutstyr på Freske Fraspark. Informasjon fra klubben finner man på Facebook. I tillegg til at man kan stå på e-postliste.

Disse sitter i styret
Styret består av Jan Ronnie Aspeli, Tor Ole Kirkenes, Frode Furuli, Andri Th. Magnusson, Berit Johansen, Roger Danielsberg og Sivert Sveløkken.

2301 Hamar