Spydeberg1820 Spydeberg
Østfold

Stiftet
Liverbirds Spydeberg ble stiftet, som det fremkommer av vår logo, 28.11.2007. Arild Sørlie, som iniativtaker, ringte til Tom Eirik Kristensen og lanserte ideen om en egen Liverbirds klubb i Spydeberg.

Den harde kjerne ble kontaktet, og et styre ble satt på rekordtid! Det gikk fort i svingene, og noen dager senere var det klart for stiftelsesmøte i forkant av kamp på Muddys i Spydeberg.

Styret håpet at 15-20 ivrige Liverpool supportere fant veien til kampen og møtet. Det var stinn brakke denne kvelden på Muddys! Første kvelden kunne vi notere 46 medlemmer...fantastisk i ei bygd med 5000 innbyggere. 

Møtested
Vi møtes på den lokale puben, som heter Muddys, i Spydeberg. Muddys ligger ved Esso on the run i sentrum av Spydeberg. På utvalgte kamper arrangerer vi enkelt quiz og lagsquiz, første målsscorer osv... 

Har du lyst til å bli medlem?
Medlemsskap er gratis. Det er to former for medlemsskap; Noen få er passive, og mottar kun informasjon på mail. Vi er 99 % aktive medlemmer. Aktive medlemmer kjøper klubbgenser og oppnår derved en rekke fordeler. Da får du utstedt medlemskort som gir "hyggeligere" priser i baren på Muddys ifb med kamp, topp rabatter ved fremvisning av medlemskort hos Follo Sport, tilbud om turer osv. (Overskudd av gensersalget gis tilbake til medlemmene iform av premier ved quiz, turer og lignende). Enkelt og greit!

Styret består av 
6 personer; Tor Venn(ansv for kamp/opplegg på Muddys), Andreas Johnsen(quiz sjef), Richard Moen(quiz sjef), Arild Sørlie(kasserer og tur fikser), Jan Erik Magnussen(matrialforvalter) og Tom Eirik Kristensen(ansv for medlemslister og web siden). 

Hjemmeside: www.liverbirds.org

Kontakt:Mail oss gjerne på [email protected]
ellereller les mer om oss på vår hjemmeside.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.01.2018 kl 19:18

Se hvem som var tilbake på treningsfeltet i kveld

Jürgen Klopp kjørte kveldsøkt på Melwood. Se bildene her.

+
19.01.2018 kl 17:48

Det er lite sannsynlig at Liverpool kjøper flere spillere i januar

Virgil van Dijk ser ut til å bli det eneste spillerkjøpet av betydning i dette transfervinduet.

+
19.01.2018 kl 17:13

Spilleren alle vil ha på laget sitt

På Melwood er det en spiller det er mer rift om enn alle andre.

+
19.01.2018 kl 15:48

På vakt mot undervurdering

Jürgen Klopp vil ikke ha fokus på Liverpools lange rekke med ubeseirede kamper før møtet med Swansea.

+