Ytre Namdal

Stiftet:Liverpool har lenge stått sterkt i Ytre Namdal, og vi fant ut at tiden var inne for å starte vår egen Liverbirdsklubb. Etter først å ha registrert røde temperaturer og stor interesse på facebook, ble det satt opp et interimstyre som inviterte røde supporterte i Ytre Namdal til stiftelsesmøte. Liverbirds Ytre Namdal ble stiftet 04.11.12, i forbindelse med kampen mot Newcastle. Det dukket det opp rundt 30 mennesker for å delta på stiftelsen, vi hadde det kjempegøy tross poengdeling mot geordiene, og alle meldte seg inn i Liverbirdsklubben. Facebooksiden vår har etter to måneders levetid i underkant av 90 tilhengere, så vi håper på enda flere deltagere til kamp og som betalende medlemmer.

Målsetning: Liverbirds Ytre Namdal har som mål å bidra til felleskapet blant Liverpool-fans i distriktet. Lidenskapen for Liverpool FC binder oss sammen på tvers av kjønn, alder og bakgrunn. Vårt mål er å skape en sosial ramme rundt laget vårt, vi går aldri alene!

Møtested:Rederiet Pub & Bar i Rørvik sentrum er vårt samlingssted. Her viser vi et utvalg av Liverpool kampene, liste over kamptreff ligger på hjemmesiden og facebooksiden. På utvalgte kamper er det resultat-tipping og Quiz.

Medlemskap:Som medlem i Liverbirds Ytre Namdal trer du inn i et eksklusivt felleskap av dedikerte Liverpool-supportere. Du mottar også en klubbpakke bestående av tskjorte med logo, samt medlemskort. Kortet sikrer deg tilgang til fellesarrangementer og rabatter. Medlemskontigent er kr 200 per sesong for voksne, mens de under 18 betaler kr 100.

​Ved innmelding må du oppgi fullt navn, fødselsdato og -år, samt epostadresse. Innmelding skjer via hjemmesiden, per telefon, eller på kamptreff.

Planer: I første omgang vil vi bidra til samhold og skape en sosial ramme rundt kampene. Vi vil også arrangere tippekonkurranser og quiz i forbindelse med kampene. Når det gjelder mer langsiktige planer, så tenker vi på å få til en årlig tur til Liverpool, besøk til andre Liverbirdsklubber i regionen, uegennyttig innsats for lokalmiljøet gjennom for eksempel fotballturnering for barn, supportercup etc. Mulighetene er mange!

Hjemmeside:www.ynliverbirds.no, www.facebook.com/LiverbirdsYtreNamdal

Email: [email protected]

Kontaktperson:Erlend Heimsvik, tlf: 47 32 64 07, email: [email protected]

Styret:

Leder: Erlend Heimsvik

Økonomi- og medlemsansvarlig: Pål Sæther Eiden

Informasjonsansvarlig: Eystein Fiskum Hansvik

Styremedlem: Lise Øyahals Høyforslett

Styremedlem: Jørgen Grydeland

Ungdomskontakt: Peder Eiden

7970 Ytre Namdal