Samarbeid med Hotel Tia

Vi har inngått et samarbeid med et nytt hotell som åpner til høsten. Samarbeidet vil gi våre medlemmer gratis adgang til legendekvelder og andre arrangementer.

Som det fremgår i siste utgave av medlemsbladet har supporterklubben inngått et samarbeid med Hotel Tia på deres arrangementer utover sesongen. Tilbudet gjelder alle våre medlemmer, uansett om du reiser til Liverpool på egenhånd eller med et reiseselskap. Tilbudet gjelder ikke overnattinger.

Tidligere i sommer intervjuet Tore Hansen Tia-hotellets daglig leder, Jostein Ansnes, om fremdrift og utvikling av hotellet. Her forteller Jostein at Hotel Tia blir mye mer enn et hotell:

– Dette blir først og fremst en stor kulturarena, og vi tror at dette blir en plass og et tilbud som vil passe supporterklubbens reisende godt, sier primus motor Jostein Ansnes når vi treffer ham utenfor hotellet i 21 Anfield Road.

Sammen med sin kone Ragnhild, Tage og Kamilla Herstad og flere andre nordmenn kjøpte de eiendommen for halvannet år siden. Jostein har en rolle som daglig leder, og Kamilla blir manager og skal ta seg av den daglige driften.

SKAL DRIFTE HOTEL TIA:
SKAL DRIFTE HOTEL TIA:  Jostein Ansnes, sammen med manager Kamilla Herstad, på verandaen til hotellet ved Stanley Park.

En kulturarena

Hva kan folk forvente av Hotel Tia når det står klar sent på høsten en gang?
– Selve hotellkapasiteten er ikke stor nok til å dekke etterspørselen. Hotellet har en perfekt beliggenhet, bare tre minutters gange fra Anfield og er allerede mer eller mindre utsolgt for sesongen.

– Vi så tidlig at Hotel Tia hadde et mye større potensial enn vi først antok, og vi ønsker å utnytte både beliggenheten og fasilitetene våre til å skape nytt og unikt konsept både for nordmenn og lokale, fortsetter Jostein.

Hva slags type arrangementer vil medlemmene våre kunne delta på her?
– For å ta selve kampdagen, så blir det naturligvis fokus på det som skal skje på Anfield. Vi har en stor pub og uteservering på fine dager. Det er et stort behov for flere puber i området, og det blir i tillegg barnevennlig med grilling, fotballbane og trampoline i bakhagen.

Jostein forteller videre at de gleder seg stort til å komme i gang og legger opp til stil og kvalitet og et inkluderende miljø for alle røde. Etter kamp og gjerne kvelden før satser vi på opplegg med tidligere spillere og andre personligheter som kan dele av sin innsikt og kunnskap om Liverpool FC og engelsk fotball.

JOHN BARNES:
JOHN BARNES:  Den tidligere diamanten på venstre flanke - John Barnes, er bare en av flere tidligere spillere som kan gjeste legendekveldene på Hotel Tia.

Nytt og unikt miljø

Mange har lest om Hotel Tia, og det er blitt gjort et omfattende restaureringsarbeid det siste året?
– Ja, man vet aldri når det gjelder gamle bygninger. Aller helst skulle vi vært i business allerede, vi har likevel valgt å bruke tid og investert i kvalitet når vi først er i gang, slik at alt blir tatt skikkelig nå. Da unngår vi forhåpentligvis overraskelser etter at driften er i gang.

- Utsettelsen har imidlertid gjort at vi delvis har endret konseptet og driftsmodell, slik at 21 Anfield Road blir en mye større og viktigere arena enn den først var tiltenkt da vi kjøpte eiendommen. Nå ser vi helt klart at plassen nesten blir viktigere som kulturarena og kan bli et miljø mange har savnet ved Anfield.

- Vi vet allerede via kontaktnettet vårt at mange lokale kommer til å bruke plassen og tror det blir en bra miks av tilreisende og scousere her.

Følg med på Liverpool.no

Vi kommer til å oppdatere på Liverpool.no før hver hjemmekamp hvilke arrangementer det blir på Hotel Tia de forskjellige helgene utover i sesongen og hvordan medlemmene kan melde seg på. Følg med på hjemmesiden vår for oppdateringer.

Hotel Tia kan også kontaktes direkte på email: [email protected] - følg fremdriften via hjemmesiden: http://www.hoteltia.co.uk