SAS med direkterute fra Stavanger til Manchester

– Nå legger SAS ytterligere til rette for at enda flere nordmenn kan reise raskt og effektivt for å se sine favorittlag i aksjon.

15. aug 2019 kl 11.02Arve Vassbottenarvaldo

SAS begynner med en ny direkterute fra Stavanger til Manchester to ganger i uken fra 8. november.

– Interessen for engelsk fotball er stor, og nå legger SAS ytterligere til rette for at enda flere nordmenn kan reise raskt og effektivt for å se sine favorittlag i aksjon på de berømte arenaene. Vi er det selskapet som har flest flyforbindelser mellom Skandinavia og Manchester, sier finansdirektør Torbjørn Wist i SAS i en pressemelding.

I og med at det er få fly som går til John Lennon Airport i Liverpool fra Norge, er Manchester det vanligste stedet å fly til også for Liverpool-fans.

– Vi har latt oss fascinere av Liverpools sportslige suksess og Ole Gunnar Solskjærs populære inntreden i Manchester United, som åpenbart har inspirert mange nordmenn til å reise til kampene. Det er gledelig å kunne respondere på dette gjennom å opprette så mange direkteflygninger med SAS, sier Wist.

Direkteruten fra Stavanger til Manchester vil gå mandag og fredag. SAS flyr fra før til Manchester fra både Oslo og Bergen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]