Slik blir Hotel TIA

Til helga ankommer de første gjestene det nye hotellet i nummer 21 Anfield Road. Vi har vært på omvisningstur hos vår nye samarbeidspartner før helgens åpningsfest.

Mange har sikkert fulgt fremdriften på Hotel TIA på sosiale medier det siste året. Syv norske supportere har gått inn med penger og investert i en drøm om både eget hotell og et supportertilbud som kommer til å skille seg ut i forhold til mange andre steder rundt banen.

Ferden har kostet blod, tårer og svette – men de norske entreprenørene kan være stolte over et lekkert sluttprodukt. Her har mange bidratt for at både hotellgjester og de andre besøkende skal trives og samles rundt den felles fotballinteressen.

DIREKTØREN OG MANAGERE:
DIREKTØREN OG MANAGERE:  Jostein Ansnes og Kamilla Herstad står for den daglige driften av hotellet. Her ved barens uteområde, som kommer til å bli populær når været tillater det.

Familievennlig og noe for alle

Hotelldirektør Jostein Ansnes og manager Kamilla Herstad viser oss stolt rundt i bygget og gleder seg til å høre tilbakemeldingene når helgen er over. Alle som er over på Bournemouth-kampen er hjertelig velkomne på åpningsfesten lørdag.

- Vi har hatt noen få overnattinger på de siste kampene, men nå braker det endelig løs med fullt hotell og åpning av bar i kjelleren, sier Jostein. – Hotellet har åtte rom med plass til 27 gjester, men det blir både eksklusiv lounge på kampdager, legendekvelder fredager på kamphelg og ikke minst en stor bar i kjelleren med uteservering. Samt mange eventer og tilstelninger i løpet av året.

- Her vil det bli noe for alle, legger Kamilla til. - Vi skal være et familiehotell som kan tilrettelegge for et bra opphold her i byen og spennende aktiviteter både for store og små. Vi skal i hvert fall gjøre vårt beste for at folk skal trives og bli godt ivaretatt. Det er også mulig å arrangere bursdagsselskaper, brylluper og andre store dager her på TIA legger hun til.

TIA-85.jpg
TIA-20.jpg
TIA-65.jpg
TIA-1.jpg
TIA-43.jpg

Ønsker å gi noe tilbake til lokalsamfunnet

Blir dette et hotell kun for nordmenn?
- Selvsagt ikke, sier Jostein for forteller mer om planene. – Vi ønsker å dyrke det unike miljøet rundt klubben med både norske og lokale krefter involvert. Vi har allerede hatt besøk av mange scousere og røde fra andre steder i England som ønsker å bruke oss på kampdag. TAW vil trolig bruke rom på hotellet til sine oppsummeringer etter kamper og det blir mange store og kjente navn fra nettverket vårt som dropper inn før og etter kamper. Det er ikke et mål for oss å bli en «norsk koloni». Vi tror det blir en bra mix av alt som rører seg rundt LFC.

Dere kommer jo også å tilføre lokalsamfunnet i L4 en del i form av arbeidsplasser?
- Helt klart, fortsetter Jostein. – Vi har ansatt flere lokale både på fast jobb og ikke minst som ekstrahjelp på kampdager eller når vi har eventer. Det er en helt bevisst profil for oss. Vi ønsker å gi tilbake til denne bydelen. Alle som har gått inn med penger i hotellet har gjort det med hjertet og tenker langsiktig. Dette er ikke en investering hvor vi tenker kortsiktige penger.

Hvordan skal folk forholde seg til booking, for de som ønsker å overnatte her, Kamilla?
- Vi ligger ute med en online booking på hjemmesiden vår. Men i forbindelse med kamphelger og midtukekamper vil datoer være sperret, og det må brukes et bookingsskjema. Dette for at vi skal klare å utnytte kapasiteten best mulig. Ikke minst i forhold til familier. Det er jeg som kommer til å besvare de fleste henvendelser på mail og telefon og vi ønsker å gi den enkelte best mulig personlig service. Den første store testen blir selvsagt når terminlisten kommer i juni.

STILIGE ROM:
STILIGE ROM:  De åtte rommene er stilig utsmyket med en signert spillerdrakt i sentrum.

Hva slags pakker kan dere egentlig tilby for de som ønsker fotballpakker med kampbillett?
- Det er viktig å understreke at vi kun kan tilby billetter til de gjestene vi har på hotellet via såkalte hospitality-billetter, forklarer Jostein. - Dette er dyrere billetter enn vanlige kampbilletter, men det er slik reglene er og dem må vi følge. Vi har et godt forhold til Liverpool FC og det ønsker vi selvsagt og ivareta videre.

Samarbeid med supporterklubben

Hotell TIA og supporterklubben har inngått et samarbeid på legendekvelder og eventer. - For supporterklubbens del er det ideelt å ha en slik møteplass i Liverpool, sier formann Pål Chr Møller. – Det har vi savnet over tid, egentlig. Med beliggenhet bare tre minutter fra Anfield blir dette noe helt annet enn en tilfeldig plass i sentrum av byen og tror våre medlemmer kommer til å trives på de tilstelningene vi skal ha sammen med TIA. Vi var derfor veldig glade for å bli spurt om å bli med på et slikt samarbeid.

Første legendekveld blir allerede førstkommende fredag. Det er tilgjengelig kun for hotellets gjester og våre reisende. Dette er et lukket arrangement og hvis du ikke fikk plass så kom innom på selve åpningsdagen - før eller etter kampen lørdag.

Unik «supporterbar»

Mens Ragnhild Lund Ansnes kommer til å ta styringene med mange av eventene, har Tage Herstad vært primus motor for baren. Eller «museet» som det i praksis blir. Den vil kun være åpen på kampdager og på lukkede arrangementer, men vil bli en unik samlingsplass med et stort uteområde når været tillater det.

I fronten av baren står en gammel «barrier» fra ståtribunen fra The Kop. Lokale som har vokst opp på The Kop har allerede vært innom for å gi en «håndspåleggelse» - den bringer frem mange gode minner fra en svunnen tid for dem som vokst opp på et stående Kop.

I tillegg til «kop-barrieren» er et gammelt telleapparat også iøynefallende i lokalet. Mange har gått igjennom slike telleapparater og huske den metalliske «klikkelyden» (og en «double-click» i ny og ne) – den blir en del av inventaret i TIA-baren sammen med unike signerte effekter og spillerdrakter og andre «gems» fra Tage sin samling.

Du finner mer om vår samarbeidspartner Hotel TIA her. Følg dem også på Facebook for å bli oppdatert om tilbud og supportertreff.

LOUNGE:
LOUNGE:  På kampdager blir det eksklusiv lounge før og etter kamper med besøk av tidligere spillere.