Shane Duffy eller Harry Maguire og Kasper Schmeichel

Det er åpenbart at det trengs justeringer i forsvarsspillet til Liverpool.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Gary Neville i Sky Sports mener det må til en større utskiftning før man kan kjempe om titler og jeg er helt enig. Flere av spillerne bakover på banen er i dag ikke gode nok og mangler i tillegg autoritet og presence. Jeg føler det er «lack og leaders».

Jeg mener at problemet defensivt er todelt. Det ene er Klopp sine taktiske egenskaper, det andre er spillerne. Pose og sekk med andre ord.

Jeg vil her se på spillere. For jeg mener det også finnes spillere som ikke koster £70M som vil være gode forsterkninger for Liverpool. Når det er sagt vil jeg starte med å si at jeg vil ha van Dijk for £70M (han har ikke vært god for Southampton i år men tror det skyldes motivasjonssproblemer).

Lovren er ikke god nok

Men vi trenger mer!

Og jeg mener vi trenger et skikkelig beist av en duellspiller av en midtstopper som kan spille ved siden av Matip eller eventuelt van Dijk. Slik jeg ser det er ikke Lovren god nok, altfor mange grove feil og tabber og altfor dårlig til å forsvare inni egen boks.

Svaret er enten Shane Duffy, 25 år, Brighton eller Harry Maguire, 24 år Leicester. De har begge tatt steget i år og det riktige tidspunktet å kjøpe dem på er nå. Om ett år kan det være for sent. BBC mente Harry Maguire kunne være et av årets beste kjøp. Han kom fra Hull for £17M i sommer. 100 kg. muskler.

De er også begge gode på offensive dødballer.

Motargumentet på å kjøpe Duffy eller Maguire er at ingen av dem er raske. Det argumentet knuser jeg ved å si at makkeren MÅ være en rask midtstopper i van Dijk eller Matip. Dernest kan heller ikke Klopp ha stopperne så «exposed».

Ny keeper

På keeperplassen kan man såklart drømme om Jan Oblak men Kasper Schmeichel i Leicester er en topp Premier League keeper. Ikke like god og ekstrem som faren, men svært lite tabber, har autoritet og sprer trygghet. Og det viktigste fra en keeper, han tar det han skal ta - du kan stole på ham. Fin keeperalder, nettopp fylt 31 år, erfaren og rutinert. Han har også bevist at det går an å vinne Premier League med han.

Kasper Schmeichel ville vært en kjempeforsterkning fra Simon Mignolet!

Duffy, Maguire og Schmeichel spiller ikke for storklubber og burde være mulig å få tak i for en klubb som Liverpool. Så det finnes spillere der ute. Som er gode nok. Uten å koste altfor mye.

Å ha teft er nemlig gratis, men du må jobbe for å få det.