Om busser og tett program

Noen ganger ser du det med en gang. Her blir det problemer.

23. jan 2018 kl 18.13Bjørn Kittelsen

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Et defensivt Swansea parkerer bussen og Liverpool prøver å score med hendene i bukselomma. Tungt og tregt. På kryss og tvers. Så får svanene sin sjanse, en returball i feltet etter en corner- har vi sett det før?

Ok. Vi er ikke gode nok til å vinne hver gang. Vi har tapt før. Og vi kommer til å tape igjen. Men det er lenge siden jeg har vært så frustrert etter et tap som i går. Det kom helt uventet. Vi var i flytsonen. Høyt oppe etter City-kampen. Da var det plutselig veldig langt ned til bunnen.

Klopp har flere ganger nevnt det stramme juleprogrammet på fotballøya. Altfor mange kamper på kort tid sier han, men de røde vant likevel så godt som alt. Så får vi god tid, en uke til forberedelse mot bunnlaget, og presterer årets flaueste kamp. Det er kanskje noe å tenke på, Jürgen? På en uke mistet vi både skarpheten og tempoet. Vi møtte til kamp i treningsmodus. Det holder ikke noe sted på balløya. Det er uten tvil lagene med størst bredde i troppen som tjener mest på et tett program.

La oss tro at dette var et uhell. En lærepenge. Det er dessverre altfor lenge til neste kamp. 5 dager. Da kommer en ny buss, en dobbeldekker vil jeg si. WBA i cupen vil vise om vi lærte noe som helst i Wales!

Har du innspill til journalisten?