I drømmeland!

Boxing Day er over. Drømmen om ligagull lever. På papiret i beste velgående.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Ligagullet kommer nærmere for hver kamp som spilles og vinnes. Leser at gullet har havnet hos ligalederen på Boxing Day åtte av de ti siste sesongene. De to sesongene det har gått galt er det Liverpool som har hatt ligaledelsen før siste halvdel sparkes i gang!

Sønnen min ble født det året vi vant Champions League i Istanbul. Han husker ikke at Liverpool har vunnet nesten noen ting, men vært svært nære i både serie og finaler noen ganger. Jeg husker også best det sistnevnte nå. «Nestenspøkelset» har herjet med klubben siden 2005 og trofèskapet har bare blitt etterfylt av litt liga -og FA cup sølvtøy. Det er ikke godt nok for en klubb av Liverpools kaliber!

«Nestenspøkelset»

Vi herjer i serien. Vinner når andre lag avgir poeng og har sluttet å slippe inn mål. Tapte sist i ligaen hjemme mot Crystal Palace i april 2017! Likevel slipper ikke «Nestenspøkelset» taket! Noe forteller meg at det ikke går veien denne sesongen heller. Kan hende er det idiotisk å tenke slik når det går så bra som det gjør, men viser vel kanskje bare at negative tanker har lett for å ta overhånd hos en supporter som er sultefòret på et ligagull?

Sønnen min sier at jeg må begynne å tenke grønne tanker og la de røde slippe taket! Bare det hadde vært så enkelt! Jeg sitter med flybillett, hotell og kampbillett til den 12.mai, og må nok erkjenne at når jeg kjenner riktig godt etter så dukker det opp flere og flere grønne tanker og etter hvert en liten tro på at dette kan gå veien og jeg kan sitte og se på at Henderson og co løfter pokalen. Det eneste som er helt sikkert er at det kommer til å bli en ulidelig spennende vinter og vår hvor nesten alle kamper er "finaler" som må vinnes om ligagullet skal havne på Anfield. Håper Klopp greier å skremme «Nestenspøkelset» bort nå og vise at han kan vinne noe også med Liverpool. For en gedigen nedtur det hadde blitt om klubben hadde gjentatt bedriften fra de to nevnte "nesten" sesongene og igjen blitt nummer to. Eller tre.