Vi ser ikke skogen for bare trær

En ny frustrerende kamp er over. Sannheten er dessverre at vi er nærmere et tap enn seier.

5. feb 2019 kl 18.02Bjørn Kittelsen

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi får ikke flere poeng av et stort ballinnhav. Vi skal prise oss lykkelig over at The Hammers bare fikk ett mål. Vi er kommet inn i blindgate. Vi har sett to like kamper etter hverandre. To middelhavsfarere som ligger lavt og kontrer med stor kraft. Det har vi foreløpig ingen løsning på. Det forundrer meg at vi leder 1-0 i begge oppgjørene, men likevel kommer kampene inn i et feil spor.

Bekymret

Alle med et rødt hjerte er bekymret nå. De siste kampene vi har spilt oser av frustrasjon. De lange pausene vi har hatt, mens andre spiller cup, har ikke medført opplagte spillere som sprudler. Tvert imot har ferieturer til Dubai bare forsterket følelsen av feriefotball. Gamle og solide James Milner skal jo være kritthvit på denne årstiden og ikke solbrun. Jeg har ingen tro på lange spillepauser. Vi mister den skarpheten som ordentlige kamper krever.

Vi er helt avhengig av mål fra våre tre angripere. Når det uteblir får vi ingen hjelp fra midtbanen i målprotokollen. Når så vi sist en scoring fra en midtbanespiller? Skudd fra distanse forvant sammen med Coutinho. Hadde midtbanen vært mer målfarlig ville det vært vanskeligere å spille defensivt mot oss. Keita hadde for øvrig en meget god andre omgang. Det var positivt. Nå venter vi på første scoring.

Formsvikt

Jeg har ikke likt det jeg har sett i de siste kampene. Vi er definitivt inne i en formsvikt. Vi taper ikke poeng fordi vi har uflaks - vi får som fortjent.

Men vi må stoppe opp litt her. Vi leder til tross for et par svake kamper ligaen med 3 poeng. Vi er 14 poeng foran United. Hadde jeg fått tilbud om det før sesongen startet, hadde jeg sagt ja takk uten betenkningstid!

Men vi må stoppe opp litt her. Vi leder til tross for et par svake kamper ligaen med 3 poeng. Vi er 14 poeng foran United. Hadde jeg fått tilbud om det før sesongen startet, hadde jeg sagt ja takk uten betenkningstid!Bjørn Kittelsen

Vi har kanskje litt problemer med å se skogen for bare trær! Alle lag møter motgang. Vi trenger nå desperat en kamp som gir oss troen tilbake. En kamp som viser at vi skal ha pokalen i år! Bournemouth på lørdag kan være en slik kamp.