Drømmescenario

Da Henderson satte inn 3-1 mot Southampton tenkte jeg at nå er alt mulig!

7. apr 2019 kl 22.23 Bjørn Kittelsen

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Da Henderson satte inn 3-1 mot Southampton tenkte jeg at nå er alt mulig! Jeg fikk et kort minne fraden gang stopperkjempen Torkild Brakstad scoret et mål. For Molde - tror jeg. Den gang skrev pressen: Han overrasket seg selv, sine med- og motspillere samt dommere og publikum med å heade inn 1-0!

Det er ikke langt unna man kan si det samme om den dedikerte og innsatsfylte midtbanespillende kaptein. Det er nok svært mange helrøde supportere som virkelig unte Hendo dette!

Vi fosser videre i en fantastisk sesong. City har skremt oss med sin styrke i hele år, men nå tror jeg de lyseblå har innsett at dette blir en kamp på kniven og vi har sendt en klar melding til Pep - du blir ikke kvitt oss nå!

Nå er det fokus på Champions League noen dager. Når vi er på dette nivået i årets turnering kan alt skje. Jeg ville bli overrasket hvis Porto slår oss ut. Det samme kan sies om United seier mot Barca. Men fotballen er rund - det er en mulighet for United- Liverpool i semifinalen i Champions League!

Skulle vi komme til semifinalen må vi trolig slå både Barcelona og City før vi kan heve sølvet. Og det er vel ingen som kan avskrive Ronaldo samme hvilket lag han spiller på!

Uansett så er det ingenting som kan måle seg med en seier i PL. Drømmescenarioet er at United spiller uavgjort mot City og at det er de to tapte poengene for City som avgjør Premier League i vår favør!

Har du innspill til journalisten?