«Skjebnens ironi»

Kan Brendan Rodgers sikre Liverpool ligagullet 5 år etter at det glapp?

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Sesongen nærmer seg sitt klimaks og fasiten på spørsmålet om hvem som jublende i konfettiregn kan løfte ligatrofeet over hodet er høyest to uker unna.

Slik det ser ut i skrivende stund (lørdag 4. mai) er oddsen absolutt lavest hos bookmakerne på at det er Vincent Kompany og de lyseblå fra Manchester City som får denne æren, men alle med hjertet i Liverpool lever i troen så lenge det fortsatt finnes håp.

Saken er enkel: Man City må avgi poeng. Vi håpet på hjelp fra erkefienden Man United, men den gang ei. Aldri før har jeg håpet at de røde djevlene skulle få med seg noe som helst fra en fotballkamp, men jeg var nødt denne ene gangen. Jeg håper Gud kan tilgi meg på sikt. Neste håp var Burnley, men de kom, ikke overraskende, også til kort.

Oppsving i prestasjon og resultater

Neste lag ut i det hengende snøret av håp vi røde klamrer oss til er som kjent ligamesterene fra 2016; Leicester City. The Foxes har sett et oppsving i prestasjon og resultater etter at en gammel kjenning fra Anfield tok over røret tidligere i år.

Skjebnens ironi har nemlig gitt Brendan Rodgers muligheten til å gjøre opp for seg, fem år etter at han selv snublet på målstreken i forsøket på å skjenke Liverpool Football Club sitt 19. ligagull.

BARE NESTEN:
BARE NESTEN:  I 2014 var Liverpool lenge med i gullkampen mot Manchester City, men snublet på tampen.

Klopps gutter må selv overkomme to hindringer til på veien i form av Rafa Benitez' Newcastle og ulvene fra Wolverhampton, så får vi se om å vinne disse kampene er nok.

Klarer den gamle hovedrolleinnehaveren på Anfield å stikke kjepper i hjulene på Guardiolas oljesmurte City-lokomotiv og dermed, gjennom en birolle denne gangen, hjelpe Liverpool til et meget etterlengtet ligagull?

Svaret får vi mandag kveld.