Setter opp ny rute fra Bergen til Manchester

Norwegian utvider rutetilbudet.

«Bjørn Kjos lanserer ny Solskjær-rute» er overskriften hos Nettavisen og «Norwegian lanserer nye ruter til Solskjær-fans» skriver Hegnar.nonår Norwegians nye rute mellom Bergen og Manchester omtales.

- Vi ser frem til å tilby bergensere fire helt nye direkteruter. Dette er spesielt gode nyheter for alle Manchester United-fans som vil se Solskjær ta fatt på en ny Premiere League-sesong på Old Trafford, sier Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian i en pressemelding.

Vi i Liverpool supporterklubb kan legge til at det kan være ganske gode nyheter for de av våre medlemmer som måtte befinne seg i området rundt Bergen også.

(Det er tross alt sannsynligvis langt flere Liverpool-supportere enn Manchester-supportere også der, siden vi på de offisielle tallene har 49 010 medlemmer i Norge, mens de har 42 573 i hele Norden. Vi bare nevner det ...)

To ruter i uka

Uansett fra 28. oktober flys det to ukentlige avganger fra Bergen til Manchester. Det er som kjent også en mulig reisevei for de som vil løpe gjennom flyplassen for å finne transport til Merseyside.

Det ser ut på Norwegian sine nettsider som at flyene går mandag og fredag fra Bergen.

Mandag klokka 10.50, med ankomst i Manchester 11.30 (engelsk tid), og fredager klokka 19.30 med ankomst 20.10.

Returen er 12.50 på mandager, med ankomst i Bergen 14.55. Og returen på fredager er 20.50 og tilbake i Bergen 23.30.

For Klopp-fans finnes det imidlertid alternativer også fra Bergen, siden Widerøe flyr direkterute fra Bergen til Liverpool.

God reise, uansett hva du velger!