Liverpool vant 2-0Finaleklar etter komfortabel seier

Solanke og Origi sørget for seier i Hong Kong.

Den første omgangen var kanskje mer underholdende enn den andre, som ble veldig oppstykket med mange bytter - men det var i den andre omgangen målene kom.

Philippe Coutinho ga supporterne de det ville ha, og viste mange fine detaljer i innhoppet sitt. Dominic Solanke scoret det første målet, da han klinte til fra langt hold, og Hennessey nådde ikke ned i tide.

Det andre målet var en tap-in fra Divock Origi, etter at Coutinho var nær en flott scoring da han var våken på innlegget til James Milner.

Marko Grujic viste igjen at han er langt bedre offensivt enn defensivt, med småstygge fellinger og susende langskudd.

Resultatet gjør at Liverpool på lørdag spiller finale mot Leicester City. Leicester vant sin semifinale 7-6 på straffekonkurranse.

61
Målscorer: Dominic Solanke (Assist: Divock Origi)Solanke presenterer seg!

Coutinho slår til Origi som hæler videre. Dominic Solanke ser ut til å få ballen bak seg, men bare fyrer fra 19-20 meter - ned i hjørnet.

79
Målscorer: Divock OrigiOrigi dobler!

Origi dobler ledelsen!

James Milner legger inn fra venstrekanten, og Philippe Coutinho er på hugget. Han tar med seg ballen på en touch, og skyter på neste. Ballen går via Solanke, treffer Palace-forsvarer Kelly og faller ned til Origi som enkelt scorer fra kloss hold.

41
Salah blir holdt igjen, og Scott Dann får det gule kortet.
68
Marko GrujicGult til Grujic

Marko Grujic er alt for sen og sparker ned Wilfred Zaha. Litt unødvendig i en treningskamp, og Zaha har nok vært Palace sin beste spiller. Fortjent gult kort.

13
Daniel Sturridge (Trent Alexander-Arnold)Bra sjanse!

Glimrende kombinasjoner fra Ben Woodburn og Trent Alexander-Arnold, før sistnevnte kommer til innlegg. Han treffer Daniel Sturridge på ti meter, men han treffer ikke skikkelig på avslutningen, og ballen går via en Palace-forsvarer og ut til corner.

27
Bra Palace-sjanse

Palace med et bra angrep. Zaha gir til Anderson, som legger igjen til Townsend før han lurer seg bak forsvaret. Han får ballen igjen, og avslutter. Simon Mignolet er fint ute og får avverget. Bra sjanse.

42
Daniel SturridgeSturridge skyter

Daniel Sturridge prøver å legge ballen i lengste hjørnet fra 18 meter, med Wayne Hennessey er nede og får reddet.

53
Philippe CoutinhoCoutinho skyter

Philippe Coutinho drar seg inn og banker til. Like over.

Før kampen

Det er klart for den tredje treningskampen i sesongoppkjøringen, og denne gang er det mot Premier League-motstand. I Premier League Asia Trophy-semifinalen er det Crystal Palace som er motstander. Et lag Liverpool tapte mot i forrige møte - og det på Anfield.

Alberto Moreno skal være skadefri igjen, og i troppen. Nathaniel Clyne er ikke med på grunn av en muskelskade - mens Kevin Stewart skal ha forlatt Hong Kong for å bli enig med Hull City om sin overgang.

I dag spiller LFC i sin nye, oransje tredjedrakt.

Liverpool stiller med følgende offensive lag fra start:
Mignolet, Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Moreno, Henderson, Lallana, Woodburn, Salah, Firmino, Sturridge

Leicester slo West Bromwich 7-6 på straffekonkurranse, og spiller mot vinneren av denne kampen i lørdagens finale. Taperen spiller mot Tony Pulis sitt West Brom.

1You'll Never Walk Alone

You'll Never Walk Alone runger over stadion. Det er ingen tvil om hvilket av de fire lagene flesteparten har tatt turen for å se i dag. Det er rødt overalt!

1Avspark

Crystal Palace setter i gang oppgjøret.

6Liverpool har tatt over

Etter et par ruskete minutter i starten, er det Liverpool som har hatt ballen og initiativet de siste minuttene. Så langt uten å komme til de store målsjansene, men lovende tendenser.

10Frispark i farlig posisjon

Zaha blir tatt ute på kanten, og Crystal Palace har frispark i farlig posisjon. Spesielt med innleggsfoten til Jason Puncheon og hodestyrken til Christian Benteke.

11
Daniel SturridgeDaniel Sturridge (!) får klarert.
13

15
Mohamed SalahFor en fart!

Mohamed Salah setter på turboen

for første gang, og parkerer Ward og Delaney. Innlegget blir headet ut til corner.

21Applaus for Lucas

I det 21 minutt får Lucas Leiva stående applaus. I går ble brasilianeren solgt til Lazio, etter 10 år på Anfield.

22
Mohamed Salah (Jordan Henderson)Salah prøver seg

Jordan Henderson har vært veldig bra så langt i denne kampen, og finner Mo Salah med en langpasning. Han bruker farten sin og drar seg forbi tre mann før han skyter med venstrefoten. Over.

23Drikkepause

Det er pause i spillet slik at spillerne får drikke. Jürgen Klopp står i midten av sirkelen, forklarer og gestikulerer som en timeout.

27

28
Mohamed SalahMye Salah

Salah har vært mye involvert de siste minuttene. Først finner Ben Woodburn ham med en flott pasning. Han setter fart, og prøver å finne Daniel Sturridge inne i feltet, men Palace får klarert. Like etter får Salah gitt ballen til Roberto Firmino, men skuddet er for løst.

29Her kan det bli trøbbel

Christian Benteke felles

og Palace har frispark i veldig bra skuddposisjon.

31
Svakt forsøk

Frisparket sendes langt over mål.

41
42

43Bytter plass

Liverpools angripere har nå byttet plass. Sturridge ligger ute til venstre, Firmino til høyre, og Salah sentralt.

45Ett minutts tillegg

Pauserefereat

Det står 0-0 til pause, etter en brukbar førsteomgang i Hong Kong. Liverpool har hatt brukbar kontroll defensivt, men Wilfred Zaha har skapt noen problemer. Anderson fikk en brukbar sjanse for London-laget, men Mignolet var fint ute og fikk reddet.

For Liverpool har det meste handlet om Mohamed Salah offensivt. Han har gang på gang fått vist frem sin ekstreme hurtighet, og har vært mye involvert. Den største sjansen var det Daniel Sturridge som fikk, etter veldig gode kombinasjoner fra ungguttene Woodburn og Alexander-Arnold.

Nå er ikke dette Premier League-tempo, selv om begge lag er Premier League-lag - men Henderson ser ut til å være i bra form! Han løper mye, og pasningene sitter. Spesielt langpasningene mot Alexander-Arnold og Mohamed Salah. Han var savnet de siste fire månedene av sesongen, og det er fint å se ham i så godt slag allerede.

46
Inn: James Milner (Ut: Alberto Moreno)Bytte

Venstrebackbytte når James Milner kommer inn for Alberto Moreno.

46
Inn: Dejan Lovren (Ut: Joël Matip)Bytte

Midtstopperbytte. Dejan Lovren inn for Joël Matip.

46
Inn: Jon Flanagan (Ut: Trent Alexander-Arnold)Bytte

Jon Flanagan kommer inn for Trent Alexander-Arnold.

46
Inn: Ragnar Klavan (Ut: Joe Gomez)Bytte

Ragnar Klavan kommer inn for Joe Gomez. Hele forsvarsrekka byttes ut.

47Skudd fra Sturridge

Daniel Sturridge skyter, men det blir igjen for løst. Det er nok det siste han gjør i dag.

48
Inn: Marko Grujic (Ut: Ben Woodburn)Bytte

Reglementet her er at en kun kan bytte fire spillere om gangen. Her får vi fire nye, to minutter etter forrige bytterunde.

48
Inn: Divock Origi (Ut: Daniel Sturridge)Origi inn

Daniel Sturridge er ferdig for dagen. Han kom til de farligste sjansene for LFC så langt i dag.

48
Inn: Georginio Wijnaldum (Ut: Adam Lallana)Gini i oransje

Gini Wijnaldum kommer inn for Adam Lallana. Dette er en draktfarge Gini kjenner godt fra landslaget.

48
Inn: Philippe Coutinho (Ut: Roberto Firmino)Her kommer Coutinho

Liverpool bytter brasser

Firmino er ferdig for dagen, og Coutinho kommer inn til stor jubel.

51
Inn: Ryan Kent (Ut: Jordan Henderson)Enda flere bytter

Kapteinen er ferdig for dagen.

51
Inn: Dominic Solanke (Ut: Mohamed Salah)Solanke kommer inn

Dominic Solanke kommer inn for Mohamed Salah. Lovende takter av egypteren.