Tid for endring

Hvordan er det da mulig å bli rystet og sjokkert over lagoppstillingen mot Burnley?

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Et lag som har store problemer med både å score og ta poeng, forsøker ofte å sette ut en spiller eller to. Dessverre er Liverpool i den kategorien for øyeblikket, så hvordan er det da mulig å bli rystet og sjokkert over lagoppstillingen mot Burnley?

Jeg synes Klopp gjør et modig valg, da angrepet åpenbart ikke har fungert de siste ukene. At de som kommer inn ikke lykkes 100 % er en ting, men så er det heller ikke mange som fullt ut kan erstatte Mohamed Salah og Roberto Firmino. Uansett viser Klopp at han ikke er redd for å sette ut de største stjernene etter flere middels prestasjoner.

Ropene etter en ny midtstopper øker i styrke. En konsekvens av Liverpools behov er naturligvis prisstigning på aktuelle kandidater. Hvilken garanti har vi for at en ny midtstopper løser alle problemer over natten ? Vil noen av Liverpools konkurrenter i Premier League eller Champions League være villig til å selge? Jeg leste et sted at Liverpool snarest mulig burde kjøpe en verdensklassestopper fra Bundesliga! Så enkelt er det selvsagt ikke...

En siste ting: Det er mange eksperter som uttaler seg for tiden. Tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann har allerede funnet ut at «Thiago sinker Liverpool».

Uttalelsen kom etter spanjolens første hele kamp etter alle problemene. Fantastisk. For noen måneder siden ble Thiago kåret til banens beste i CL-finalen. Det så ikke akkurat ut som han sinket Bayern München....