Leserbrev:«Det er en god stund siden vi så Liverpool på sitt beste»

Etter seks kamper vet vi litt mer.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi er kommet tungt ut av startblokken. Mot Fulham var det direkte tynt. Mot Palace dummet Darwin seg ut før vi klarte å sikre et poeng. Mot United var det ikke mye å skryte av, og vi tapte fortjent. Bournemouth ble most og mot Newcastle slet vi oss til en trepoenger. Et svakt Everton-lag klarte å holde nullen og to poeng forsvant.

Resultatene kan ikke diskuteres. Vi har 9 poeng av 18 mulige og en solid målforskjell etter nedsablingen av Bournemouth. Hva kan vi så kommentere etter å ha sett seks kamper med vårt lag?

Alisson er fantastisk god

Alisson er fantastisk god. Trolig den beste vi noen gang har hatt! Våre sidebacker har variert i prestasjonene. Robbo løper med sin utrettelige innsats uten at det skjer så mye i den offensive delen av spillet hans. Arnold varierer i prestasjoner. Godfoten er der, men det har vært uvanlig mye slurv. Grekeren, eller Tzaziki som jeg kaller ham, er en god erstatter. På midtbanen mangler vi åpenbart kreativitet når Thiago er ute. I angrepet er Luis frisk, Darwin blir bedre, men Salah er ikke seg selv. Firmino har vist seg frem positivt.

I alle kampene Liverpool har spilt i høst tegner det samme mønsteret seg. Vi har mye ballinnhav og spiller oss til mange kvart- og halvsjanser. Motstanderne har funnet effektive mottrekk. Salah blir markert ut av kampen og motangrepene kommer på kontringer, ofte bak Arnold. Vi hadde antakelig ønsket å spille slik vi også. Tett forsvar og kontringer med tre lynraske spillere i Darwin, Luis og Mo.

Elliott har utviklet seg

Det er gledelig å se at Elliot har utviklet seg. Minner litt om Ødegård. Teknisk veldig god og litt lite muskler. Carvalho er spennende, men forsvant helt i manndomsprøven mot Everton.

Når vi først skal summere opp det negative synes jeg det er en god stund siden vi så Liverpool på sitt beste. Evnen til å begeistre oss bortskjemte fans er dalende. Selv om vi gjorde en utrolig poengfangst i vårsesongen satt poengene langt inne. Trenden fra vårsesongen har holdt seg, men nå vinner vi ikke knepent hver gang. To forferdelige tap har også satt sine spor. 0-1 mot Real og 1-2 mot United svir.

Men, etter en seig start har jeg tro på at laget blir bedre og bedre når sesongen fortsetter. Vi trenger en god periode nå, for å komme opp i ryggen på teten!