Ja, jeg er skikkelig forbannet, men...

Det endte med sesongens første tap mot Tottenham i går kveld.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Dagen etter et surt tap mot Tottenham er jeg fremdeles forbannet og trist. Forbannet fordi det gjøres så mange åpenbare feil fra dommerteamet og VAR. Trist fordi det er en meget god Matip som er uheldig og skyter ballen i eget mål.

En god seriestart kommer litt i skyggen nå grunnet den kontroversielle kampen i London. En kamp som tidlig blir preget av at dommerteamet mister oversikten. Det er synd, virkelig synd, for det er to meget gode lag som møtes, og begge vil slå godt fra seg i ligaen fremover. Men det som kan gå galt, går galt. For oss.

10 MANN: Curtis Jones vises ut av hoveddommer Simon Hooper.

10 MANN: Curtis Jones vises ut av hoveddommer Simon Hooper.

Viktig å se fremover

Røde kort, annulert mål, selvmål og et flott mål av Gakpo er noe av det som står igjen på kontoen vår etter kampen. Det var dessverre ikke nok til å gi oss et eneste poeng! Vi kjemper heroisk med ni mann i en halv omgang og står nesten løpet ut.

Ett poeng hadde vært enormt, og det hadde vært viktig, spesielt når det skal gjøres opp i mai. Alle tapte poeng kan føre oss ut av både kampen om ligagull og topp 4. Akkurat det er vi godt vant til under Klopp!

Men jeg gidder ikke å dvele lenge med tapte poeng og elendige dommeravgjørelser. Ei heller det faktumet at en «selverklært» småskadet Nunez kanskje burde vært på banen i stedet for Jota. Kampen er over og den markerer kun en av mange som skal spilles før mai.

Årets Liverpool-utgave er god. Virkelig god. Mye bedre enn fjorårets lag på denne tida, med en god blanding av unge og gamle, og ikke minst nye spillere. Hvis Diaz sitt mål hadde blitt stående i går, ville da poengene havnet på Merseyside?

Tilfeldigheter og grove feil gir oss ingenting, men jeg vet at denne troppen reiser seg allerede i neste kamp mot Union Saint-Gilloise fra Belgia. Den skal jeg selv se under flomlysene på Anfield.

EN BEDRE ÅPNING: Mohamed Salah og Liverpool-gjengen skapte mange sjanser tidlig i kampen.

EN BEDRE ÅPNING: Mohamed Salah og Liverpool-gjengen skapte mange sjanser tidlig i kampen.

Heder og ære

Fotballen på balløya er ikke den samme lenger. Noen klubber er dessverre eid av regimer som er fjerne fra vårt trygge demokrati.

Dommerstanden er stadig under kritikk og både den og VAR-gjengen gjør stygge feil så godt som hver helg! Alt dette legger en demper på mye av gleden med fotball.

Men Liverpool er så mye, mye mer. Byen, folkene, laget. En herlig miks av noe som fremdeles eksisterer i som en liten oase for alle som elsker fotball. Måtte det bare vare!

Jeg er skikkelig forbannet, men jeg har også troa på at årets Liverpool-utgave vil kjempe om heder og ære, selv om det ble et surt tap i går.