Leserbrev/blogg: Markeringer av milestones!

Innsenderen har merket seg flere milepæler i løpet av desember 2023.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Ved hjelp av Liverpool History.net, finner man statistikker av alt som har skjedd i hele Liverpool FC’s historie og ikke rart jeg kaller nettstedet for bibelen!

Der har de selvsagt noe som heter milestone goals og man kan se når, hvor og mot hvilken motstander Liverpool passerte en milestolpe i antall scoringer. Der finner man alle ligamål som har rundet, måla i Premier League, FA-cup, Ligacup, Europa og selvsagt det totale antall mål siden første spark i 1892.

Nye milepæler i desember

Denne måneden har vi fått to nye milestones i ligaen og i ligacupen. Mål nummer 8200 i ligaspill ble satt inn av Virgil van Dijk mot Sheffield Utd på Bramall Lane den 6.desember. Curtis Jones fikk sitt navn inn i historiebøkene med mål nummer 500 i ligacupen mot West Ham rett før jul.

Den 17/4-23 scoret Diogo Jota Liverpools mål nummer 10 300 i hele historien. Det var i en 6-1 seier på Elland Road. Det har blitt scoret hele 65 mål etter denne scoringen av Jota og det igjen betyr at vi mangler 35 på mål nummer 10 400 i hele historien.

FEIRER I ADVENTSFARGE: Virgil van Dijk og Dominik Szoboszlai på Bramall Lane i tidlig desember.

FEIRER I ADVENTSFARGE: Virgil van Dijk og Dominik Szoboszlai på Bramall Lane i tidlig desember.

Etter målet Van Dijk satte inn på Bramall Lane i ligaen, har det kun blitt scoret 5 ganger og her mangler vi 95 scoringer på mål 8300 i ligahistorien. I Premier League scoret Diogo Jota mål nummer 2100 i andre serierunde i august og her mangler vi 64 mål, før noen får sitt navn på 2200.

Går mot jubileum i cupene

Raheem Sterling scoret mål nummer 700 i FA-cupen så langt tilbake som 4/2-15, men det betyr at med litt suksess i FA-cupen, endelig kan nå 750 mål denne våren. Ikke mer enn 9 mål må scores!

I Europa bør vi runde 800 mål allerede i de to neste rundene i Europa League. Ibrahima Konaté scoret det 750. mot Benfica i april 2022. Vi har kun fire mål igjen til 800 i Europa!

Så var det Curtis Jones milestone, da. Det andre målet kampen mot West Ham rett før jul, var Liverpools 500 i turneringen. Vi har igjen 47 stk., til 550 i ligacupen!

Mens jeg nå ønsker alle i supporterklubben og de ansatte der, et godt nytt år, har jeg til slutt et ønske. Det er at Liverpool.no følger opp disse nye milestone goals, når de dukker opp og lager noe rundt dette.

YNWA