Vår børs fra toppkampen mot Spurs:Kongen og prinsen ledet Liverpool til tabelltoppen

Akademiets prins Curtis Jones og kongen av Egypt Mohamed Salah var to av Liverpools beste mot Tottenham. Her er vår spillerbørs.

Alisson Becker8

Står fjellstøtt bakerst i en kamp Liverpool dominerte. God å ha som «sweeper» mot kontringssterke Spurs. Tar alt han skal ta med den største selvfølgelighet, og får muligens noen fingre på Kanes farlige avslutning mot slutten. Brasiliansk bauta!

Trent Alexander-Arnold7

En mer anonym kamp enn vi er vant med fra scouseren. Mourinhos plan så ut til å være å utnytte rommet bak høyrebacken, og det fikk de gjort ved noen anledninger. Trent er god de gangene han blir isolert defensivt.

Rhys Williams8

Får sin Premier League-debut mot laget som toppet tabellen før kampen. Iøynefallende rolig til å bare være en tenåring, og løser vanskelige situasjoner på en god måte. Ser også ut til å kunne slå crossere som forbildet Virgil van Dijk. Havner for langt unna Son da han får god tid til å sette utligningen, og feilberegner en heading i andre omgang. Bemerkelsesverdig god kamp i debuten mot ligaens nest beste lag!

Fabinho8

Brasilianeren er Premier Leagues beste defensive midtbanespiller, og i de siste kampene har han også fått vist at han er blant ligaens beste stoppere. Er god på å bryte foran før Spurs-angriperne får skapt farligheter, og når frem til det meste med sine lange bein. Tar til og med ett raid fremover for å vise gamle kunster. For en fotballspiller!

Andy Robertson8

Blant Liverpools mange gode mot Spurs. Inspireres av publikummet og eier sin venstreside gjennom kampen. Skaper flere muligheter med farlige innlegg og løp inn i boksen, samtidig som han er trygg defensivt.

Curtis Jones9

Den andre tenåringen på banen mot Tottenham, men det er det ingen som legger merke til. Er involvert i det meste av det Liverpool skaper offensivt. Skaper ubalanse med et løp inn i 16-meteren før Salahs ledermål, før han like etterpå kommer til en god mulighet med et tilsvarende raid. Fortsetter å styre tempoet i kampen gjennom den andre omgangen, og er ofte spilleren som får det kompakte Spurs-forsvaret ut av fasongen. Det er noen fantastiske år vi har fremfor oss med den selvsikre scouseren på midtbanen!

Jordan Henderson7

Leder laget gjennom en vanskelig kamp mot Mourinhos mannskap. Får ikke vist sine beste egenskaper mot et dyptliggende Spurs, men er allikevel toneangivende i at Liverpool opprettholder trykket.

Georginio Wijnaldum7

I likhet med Henderson er Gini viktig for å opprettholde trykket mot det dyptliggende forsvaret. Dekker de riktige rommene defensivt og sørger for at Liverpool kan fortsette angrepsspillet. God kamp av nederlenderen.

Mohamed Salah9

Egypteren trives på Anfield mot lag fra hovedstaden. 17 mål på 17 hjemmekamper mot hovedstadslag og 5 mål på 7 kamper mot Spurs. Lynvingen var overalt mot hvittrøyene. Kommer til flere muligheter, og får velfortjent lønn for strevet med et noe heldig mål. Tar også noen viktige løp hjemover da Spurs forsøkte å kontre ned hans høyreside. I dag hadde Salah bestemt seg, og da er det bare et utfall.

Roberto Firmino8

Bobby Firmino har hatt bedre kamper i den røde trøya, men hva gjør vel det? Sørger for seier med et fantastisk hodestøt, og tar et langt løp for å feire med The Kop i etterkant.

Sadio Mané7

Har ikke vært på sitt skyhøye toppnivå denne sesongen, men ser ikke ut til å ha mistet selvtilliten av den grunn. Prøver på et optimistisk brassespark i den førsteomgangen, før han like etterpå vender bort Aurier og kommer til skudd fra en god posisjon. Har høyreback Aurier i sin hule hånd gjennom kampen.