TV-EKSPERT Jamie Carragher er et kjent ansikt på norske TV-skjermer i forbindelse med Champions League-sendingene.

The Voice on Anfield

George Sephton er The Voice of Anfield, men nede på gressmatta er det få som har brukt kjeften mer enn Jamie Carragher.


Tirsdag 07.11.2017 11:47 Arve Vassbotten arvaldo

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.