NY BOK: Mark Platt har kommet med bok.

Fortellingen om Liverpool FCThe Red Journey

Nå fortelles Liverpool FC sin historie igjen, men denne gangen direkte fra de som skapte 125 år med triumfer og skuffelser, gledeshyl og tårer.


Fredag 15.12.2017 10:40[email protected]

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.