BLIKK PÅ FORSVARET:Han var en stor midtstopper både av størrelse og kvalitet, men vil ikke være med på at det ser mørkt ut med tanke på dagens forsvar på Anfield.

– Vi har ikke de ideelle midtstopperne

Gary Gillespie mener at en må gi det indre forsvaret bedre arbeidsvilkår, men vedgår at det er typer som også savnes i den bakre fireren hos de helrøde.


Tirsdag 19.12.2017 22:31[email protected]

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.