MÅ HANDLE: Jimmy Case mener Jürgen Klopp trenger flere spillerforsterkninger.

Jimmy Case til The Kopite:– Alle posisjoner må styrkes

Jimmy Case var med på Liverpool-laget som inntok tronen i Europa. Den tidligere hardhausen mener Jürgen Klopp trenger to-tre overgangsvinduer før vi ser Klopps Liverpool.


Fredag 30.06.2017 16:47Frode Lafton og Steinar Bjerkmann

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.