Jimmy Case kommentator

Jimmy Case til The Kopite:– Alle posisjoner må styrkes

Jimmy Case var med på Liverpool-laget som inntok tronen i Europa. Den tidligere hardhausen mener Jürgen Klopp trenger to-tre overgangsvinduer før vi ser Klopps Liverpool.


Fredag 30.06.2017 16:47Frode Lafton og Steinar Bjerkmann

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.