UTENFOR THE KOP: Torbjørg, Lasse, Agate og Vegard utenfor The Kop før Leicester-kampen.

Liverpool i sorgen

Fotball kan løfte deg gjennom forferdelige, tunge prøvelser og gi samhold og glede. Det vet familien Vasstveit alt om. I april mistet de ektemann og pappa Mikal Vasstveit (54) i helikopterulykken ved Turøya.


Fredag 30.06.2017 17:06 Ragnhild Lund Ansnes mrs1nil

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.