UTE MED BOK: Howard Gayle er i disse dager ute med ny bok.

– Liverpool stolte ikke på meg

Howard Gayle huskes for å være den første svarte spilleren med en liverbird på brystet, og for en kveld i München da han hjalp Liverpool til finalen i Serievinnercupen. Nå har han satt sine ord på et liv preget av kamp både på og utenfor banen.


Fredag 30.06.2017 17:13 Torbjørn Flatin tflatin

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.