1-0 Terry McDermott scorer mot Borussia Mönchengladbach i Europacupfinalen i 1977.

40 år siden triumfen i Roma– Målet i Roma var mitt viktigste

Terry McDermott startet festen på Olympiastadion. Det var scouseren med den store lungekapasiteten som kom på et av sine løp og gjorde 1–0 mot Borussia Mönchengladbach og ledet de røde mot triumf i Serievinnercupen.


Torsdag 25.05.2017 09:52 Torbjørn Flatin tflatin

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.