1-0 Terry McDermott scorer mot Borussia Mönchengladbach i Europacupfinalen i 1977.

40 år siden triumfen i Roma– Målet i Roma var mitt viktigste

Terry McDermott startet festen på Olympiastadion. Det var scouseren med den store lungekapasiteten som kom på et av sine løp og gjorde 1–0 mot Borussia Mönchengladbach og ledet de røde mot triumf i Serievinnercupen.


Torsdag 25.05.2017 09:52 Torbjørn Flatin tflatin

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.