FAN: Roger Hojem fra Kristiansund er Liverpool-supporter på sin hals.

Supporterintervjuet:Møt Roger Hojem

Roger Hojem fra Kristiansund runder 50 år i april. I 41 av disse har han vært Liverpool-supporter.


Fredag 17.03.2017 16:45 Einar Kvande EinarKvande

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.