MUSEUMSKURATOR: Stephen Done har vært i klubben siden 1997.

Ny Main Stand med historisk drakt

Fra nær sagt alle deler av Merseyside kan man nå se nye Main Stand rage mot himmelen. Vi har bedt museumskurator Stephen Done fortelle mer om forandringene på Anfield.


Fredag 30.06.2017 16:56 Torbjørn Flatin tflatin

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.