NYHETSFORMIDLER: Dave O’Connell og kontoen @DaveOCKOP har slått seg opp på Twitter.

Bli kjent med @DaveOCKOPNyhetsformidler på Twitter

Dave O’Connell (28) nærmer seg femti tusen følgere på Twitter, og han har snart sendt ut førti tusen meldinger. Det gjorde oss nysgjerrig nok til å sjekke ut hva som var bak kontoen.


Fredag 30.06.2017 17:10 Torbjørn Flatin tflatin

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.