BANNER: Torgeir Rusten med banneret sitt Kopite of the Fjords i Geiranger.

Supporterintervjuet - Rett fra hjertet:Torgeir Rusten

Når Torgeir Rusten ikke går i fjellet, er det stort sett de røde fra Merseyside han bruker tiden på


Fredag 30.06.2017 16:53 Arild Skjæveland askjaeveland

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.